Dekuji. Zajima mne zda je ve vesnicce Stegna co delat, jit nekam posedet vecer do hospůdky, neco malo koupit apod. Nebo zda tam nic neni. Pak by mne zajimalo, jestli je v hotelu v ceevnu jeste klidno vi je ro jiz moc deti a ruch. Ne ze by nam vadily deti, ale zatim deti nemame tak hledame spise dovolenou kde je klid spise nez detsky cvrkot. V recenzích jsem vycetla prsve, ze deti je tam opravdu dost. Avsak nevim zda to plati pro letni mesice nebo i mimo sezonu. Pak by me zajimalo jak je na tom hotel s obcerstvenim mimo hlavni jidla. Zda je moznost si treba mezi obědem a veceri dst nejake lehke obcerstveni napriklad pizzu, toast apod. U hotelu pisi zakusky a caj a kava, ale jestli je i neco slaneho k snědku. A pak by mne zajimalo jak je to s bazeny. Koukala jsem ze je tam hlavni bazen a pak nejaky quiet bazen. Ale nevim jestli ten patri pouze k soukromym bungolovum vi se k nemu take muze chodit. Dalsi hotel ktery mame vyhlidly a jsme k nemu prikloneni i vice je D'Andrea Mare beach. Tak pokud by nekd mel zkusenost i s nim, byla bych moc rada dekuji
(před 7 lety)
Země