Příspěvky v diskuzích uživatele KájaJanik

Příspěvky v diskuzích uživatele KájaJanik

krasné místa v portugalsku

anoo lékarnička je základ!! na to rozhodně nezapomen
@ZoriŽeli ~ a cožee? tam mají važně lékarničku, tak to se musím podívat
(včera)
Ostatní
KájaJanik

krasné místa v portugalsku

@KlaraLaubeová ~ perfektní, koukám, že tam jsou ted i velké slevy, tak to tam možná objednám i něco víc než ledvinku.. jakou přesně máš ty, která je osvetčená. na výběr jich tam mají spoustu až mi z toho jde hlava kolem
(před 2 dny)
Ostatní
KájaJanik

dětský kufr

@SAbíí ~ páradička, díky za tip D vybírám, ted na té stránce a překvapují mě ty velké slevy, jsem narazila asi zrovna na dobré období DD ale mm problém.. za boha se nemuzu rozhodnout ktery.. poradte www.nejkufry.cz/cestovni-kufr…
nebo
www.nejkufry.cz/cestovni-kufr…
bud obyč a nebo tématickem D tak cooo, který se líbí víc vám?
(před 2 dny)
Cestovatelská seznamka
KájaJanik

dobrý batoh s sebou do letadla

@SAbíí ~ a kde takový batůžek, o kterém mluvíš seženu prosím tě?
(před 2 dny)
Letecká
KájaJanik

dětský kufr

také bych chtela nějaký typ na kurf, ale i na nějaký dobrý batůžek do letadla... je tu někdo kdo má zkušenosti? a také jak velký ten batůžek a kufr může být? díky díky
(před 11 dny)
Cestovatelská seznamka
KájaJanik

dobrý batoh s sebou do letadla

Zdravím vás tu všechny, máte nějaké typy na dobrý batoh do letadla, zaroven co vše s sebou a vejdu se jen do příručáku na týden?
(před 11 dny)
Letecká
KájaJanik

Místa pro děti v Praze

@ZoriŽeli ~ Ahojky, moc děkuju za tip na Svět medúz Dala jsem na tebe a vzala naše ratolesti hned teď v novém roce. A musím říct, že to byl fakt skvělej zážitek! Ty medúzy jsou nádherné a děti byly úplně unešené. Navíc ten videomapping je fakt krásnej. Ještě jednou díky, určitě tam nebyli naposledy.
(před měsícem)
Země
KájaJanik

nosítko pro děti do letadla

@KlaraLaubeová ~ Hele když se mrkneš na nejkufry tak tam najdeš batohy i vaky do letadla, ani nejsou tak drahý, já tam kupovala taky batoh, který beru všude na cesty
(před 3 měsíci)
Letecká
KájaJanik

nosítko pro děti do letadla

@ZoriŽeli ~ objednávala jsem přes net... mam tADY toto www.crystalbaby.cz/adapt…
(před 3 měsíci)
Letecká
KájaJanik

Do čeho se balíte

@ZoriŽeli ~ V Praze v Dolních Chabrech
(před 3 měsíci)
Ostatní
KájaJanik