Hledám ženu, která by také ráda navštívila nádherné Toskánsko - Cinque Terre, Pisa, Luca atd. od středy do neděle - 12.6-16.6.19 s CK Metal a nechce připlácet za jednolůžkový pokoj a nevadilo by ji sdílet ho s cizí osobou. Cena zájezdu se snídaní je 4.500 Kč. Můj email INHR@seznam.cz. Děkuji za rychlou odpověď 🙂
Hledám ženu, která by také ráda navštívila nádherné Toskánsko - Cinque Terre, Pisa, Luca atd. od středy do neděle - 12.6-19.6.19 s CK Metal, nechce připlácet za jednolůžkový pokoj a nevadilo by ji sdílet ho s cizí osobou 🙂 Můj email INHR@seznam.cz, děkuji za rychlou odpověď.
Hledám ženu, která by také ráda navštívila nádherné Toskánsko - Cinque Terre, Pisa, Luca atd. od středy do neděle - 12.6-16.6.19 s CK Metal a nechce připlácet za jednolůžkový pokoj a nevadilo by ji sdílet ho s cizí osobou 🙂 Můj email : INHR@seznam.cz
Hledám ženu, která by také ráda navštívila nádherné Toskánsko - Cinque Terre, Pisa, Luca atd. od středy do neděle - 12.6-19.6.19 s CK Metal a nechce připlácet za jednolůžkový pokoj a nevadilo by ji sdílet ho s cizí osobou 🙂 Můj email : INHR@seznam.cz
Hledám ženu, která by také ráda navštívila nádherné Toskánsko - Cinque Terre, Pisa, Luca atd. od středy do neděle - 12.6-19.6.19 s CK Metal a nechce připlácet za jednolůžkový pokoj a nevadilo by ji sdílet ho s cizí osobou 🙂