Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Na kolik vás tenhle rok vychází Egypt?

Odlétám 18.8. na 12 dní All inclusive čtyřhvězdičkový hotel a jelikož letím sama cena je s příplatkem za neobsazené lůžko a pohých 14 990 . Hotel Marlinn In v Hurghadě , natolik mě zaujal v květnu, že ještě jednou letím . Od CK. Fischer
(před 6 lety)
Země
anonym

Je potřeba do Egypta mít op?

- Létám pravidelně do Egypta a občanský průkaz si neberu .Stačí jen pas
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Kde nepotkáme Rusy ?

Sally má pravdu ,zažila jsem je i na Zanzibaru v Keňi , chovají se jak když jim vše tam patří mají na vše právo .
(před 6 lety)
Země
Wincenzzo

Kde nepotkáme Rusy ?

Dobrý den
omyl , Rusové již lítají do Egypta , zažila jsem je tam nyní v květnu. Takže jak píše kikiP to už neplatí. Jsou tam sice v menším množství než dříve ale jsou. Bohužel neexistuje destinace , kde nejsou, jsou všude, spíše hledat hotel kde nejsou. Z osobní zkušenosti vím jak umí být hluční a i drzí . Kde ale tutově nejsou je hotel Bela Vista v Hurghadě, nabízí jej C.K.Fischer , ale je tam mnoho Čechů .Nejezdí ještě do hotelu Sand Beach a Geisum Village ale tyto hotely nedoporučji z vlastní zkušenosti .Hotel Bela Vista je super i All inclusive super. Jinak opravdu jsou všude .
(před 6 lety)
Země
Wincenzzo

Jaká je dovolená v Ománu? Vaše zkušenosti

Omán je nádherná země krásné pláže, skvělé hotely ale lépe na zimu v létě je neskutečné vedro.Ano vrátila bych se tam , leč je celkem finančně drahý , ale stojí to za to
(před 6 lety)
Země
anonym

Cigarety do Egypta?

Ano přesně tak řeší se opačný směr
(před 6 lety)
Země
LenkaMB

Cigarety do Egypta?

Není problém žádný problém ale já je kupuji až v Hurghadě na letišti v Dutty free jsou tam mnohem levnější , tak radím nekupovat zde ani v letadle . Kupte je na letišti, prodají kartónu kolik chcete. Horší je to v opačném případě , vozit se smí jen z Egypta jeden karton na osobu a dost to v Čechách hlídají, protože ví, že jsou levné v Egyptě. Kupujte jen v Dutty free už v samotné Hurghadě vyjdou podstatně dráž . Já kupuji za 7 dolarů karton v Dutty free a to neseženete nikde ani ve městě . Káva to je jedno kolik .
(před 6 lety)
Země
LenkaMB

Bali - doporučte CK a hotel přímo u pláže

Moc děkuji za radu
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Bali - doporučte CK a hotel přímo u pláže

Egypt létám sama a i v srpnu poletím, mám to ráda létat sama , jinak děkuji za radu na Bali je to pěkné ale sama se bojím .Když letím s cestovkou nebojím se v listopadu letím do Mexika a též sama ale od cestovky
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Hledám vozíčkářku na dovovolenou Egypt 2019,čeven

Vážená paní klobouk dolů před vámi , jste úžasná . Obdivuji Vás , sice létám do Egypta každý rok ale s takovouto se setkávám poprvé , fandím vám a držím pěsti abyste tu paní sehnala .Dana
(před 6 lety)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi