Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Britske libry - směna za egyptské libry

Ano je v jakkékoliv směnárně
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Na kolik vás tenhle rok vychází Egypt?

Na 14 dní all inclusiv Hurghada hotel Marliin Inn i s příplatkem za neobsazené lůžko (létám sama ) 14 990 korun od 18 srpna . Perfektní strava, hotel pláž, již jsem v něm byla a moc se těším
(před 6 lety)
Země
anonym

Na kolik vás tenhle rok vychází Egypt?

Docela dost za týden s polopenzí
(před 6 lety)
Země
anonym

Letí někdo do hotelu Marlin?

Letím do hotelu Marlin Inn 18..2018. Letí někdo též? Letím sama a tak bych ráda se s někým seznámila kdo letí do Hurghady .
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Alkohol do Egypta

Létám do Egypta cca 20 let a alkohol lze vozit, leč v Egyptě v Dutty free je přeci jen levnější. Bud hned na letišti nebo ve městě, neboť dva dny po příletu smíte na pas koupit litr alkoholu a 3 kartony cigaret v Dutty free. Ač osobně alkohol nevozím protože jej nepiji , vím dobře jak to chodí, osobně kupuji cigarety v Dutty free za 7 dolarů karton což je pecka proti cenám u nás .To samé platí u alkoholu. Rozhodně koupit v Dutty free v Egyptě a na letišti v Egyptě vám prodají kolik ho chcete
(před 6 lety)
Země
anonym

HOTEL AURORA BAY od 3.10.2018

Pokud jej ještě nemáte uhrazený NEBRAT !
(před 6 lety)
Země
anonym

Výlety v oblasti Cancún v Mexiku

Letím 25.listopadu do Mexika a prosím kdo byl v Mexiku jaký výlet je krásný. Budu v oblasti Cancún. I cca cenu v dolarech. Děkuji
(před 6 lety)
Země
Kristýna

Noc na letišti

Jezdí autobus 119 přímo na letiště . Není problém . Nebo z hlavního nádraží autobus CA přímí na letiště tím jezdím já , nebot 119 bývá velmi plná
(před 6 lety)
Země
anonym

Zkušenosti s ubytováním a počasím v Agadiru

Oceán je však bohužel chladný , to už raději Egypt , ten má krásné moře.Jinak pravou atmosféru Maroka nasajete ve vnitrozemí.
(před 6 lety)
Země
anonym

Keňa - zkušenosti a zážitky z cest

Byla jsem v Keni letos v lednu , nádhera , navštívila jsem Safari , dva dny luxusní . Faktem je že u Indického oceánu v Keni platí denodenní odlivy a přílivy . Očkování není třeba .Hotel super jídlo skvělé . Vřele doporučuji , mám i zde fotogalerii z Keni .
(před 6 lety)
Země
Zde