@Ludmila1 ~ Bohužel musíme zrušit letní dovolenou-když mám danou zálohu 14000kč a mám zaplacený storno poplatek se spoluučásti 20 procent je to jen se zálohy anebo celé částky dovolené.
Je tady hodně lidí co má zaplacenou zálohu i já mezi ně patřím a letíme z vnukem ale až v srpnu a ne do Egypta ale na Rhodos.Ted to neřeším i když pak můžu přijít o vetší část peněz.Do té doby snad bude lék co bude učinný.
@Lenči ~ Měli jsme stejný výlet v roce 2018 takže můžu porovnat-prostě super.Zažili jsme při spáteční cestě velmi rozbouřené moře- ujeli jsme těsně před bouřkou ale nám to nevadilo aspon jsme měli zážitek.Také jsme vybrali předem-tento rok jedeme na Rhodos a už máme v plánu výlet na ostrov Symi.
Vozím z sebou-opalovací krém,krém po opalování,zubní kartáček a pastu,sprchový gel,krém na obličej,šampon,rtěnku,lak na nehty,deodorant takže taštička by se hodila.
@LonelySoul ~ My máme skoro vždy all incluzive jelikož většinou bereme vnuka a ten má pořád 😀 hlad anebo na něco chut.Neholduji jinak alkoholu ale na dovolené si rádi dáme nějaké drinky což je v ceně.Záleží jestli jedete sami bez dětí to by mi stačila polopenze