Příspěvky v diskuzích uživatele kompersor4

Příspěvky v diskuzích uživatele kompersor4

Kámoška na Kypr

@Sally ~ Ahoj. Boli sme na Cypre individualne v 2018, 10 dni. V lete 2019 sme boli tiez bez CK na Cypre 21 dni. Podarilo sa nam navstivit nejednu zaujimavu oblast v 2018: www.recko.name/galerie.php?id…
v lete 2019: www.cestolino.cz/fotogalerie…
Napriek tomu sme nestihli dokopy za 31 dni navstivit vsetko co Ty. Z toho co si navstivil doporuc nam na september 2023, co navstivit kde sme este neboli alebo Ty by si na greckom Cypre znovu isiel
(před rokem)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Kámoška na Kypr

@DanaDianaNoymi ~ Ano. Po prilete na Cyprus chceme mat pocas pobytu pozicane auto.
S autom je cestovanie po ostrove jednoduche. Hlavne vtedy, ked mas individualne bez CK bookovanych viac pobytovych Cyprus destinacii...Inak letenky mame kupene na september a na cely pobyt chceme aj auto. Po skusenosti viem, ze pouzivat auto s niekym za polovicne naklady ma svoje racio.
(před rokem)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Kámoška na Kypr

Nechce sa niekto ku nam pridat kvoli zdielaniu pozicaneho auta? Letim s manzelkou individualne bez CK na jesen 2023 do Pafosu a mame v plane destinacie Protaras, Ayia Napa, Larnaca, Kourion, Pafos. Chceme podobny Cyprus vylet ako v lete 2019: www.cestolino.cz/fotogalerie…
(před rokem)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Robinsonáda

@Anavi ~ skusil som cez google...
Vysledok: Hotel Robinzonáda Alga Chorvátsko, Hvar
(před rokem)
Ubytování
kompersor4

Robinsonáda

@Anavi ~ Kde je, alebo co je robinsonada?
(před rokem)
Ubytování
kompersor4

Drahá dovolená v Istrii.

@anonym ~ Ano, Tatry vobec niesu lacne...V kumulative dovolenka na Slovensku
www.cestolino.cz/fotogalerie… je cenovo narocnejsia, ako pobyt pri mori v Chorvatsku
(před 2 lety)
Země
kompersor4

Drahá dovolená v Istrii.

Nam sa velmi paci v Grecku...Mozno aj preto, lebo grecky Peloponez okrem historickych pamiatok a prekrasneho mora ponula priaznivejsie ceny ako chorvatska Istria. Napriklad za 1 porciu www.google.com/maps/contrib…
Gyros & Tzatziky & Mythos som platil iba 11,-€
(před 2 lety)
Země
kompersor4

Drahá dovolená v Istrii.

Ano, Chorvati uz maju Euro. Od septembra 2022 mozes platit v Chorvatsku €. Od noveho roku 2023 budes platit v Chorvatsku uz iba a len €. Trebars v Crnej Gore platim € od roku 2007...Inak v Irane, sa mozes citit s € ako celebrita
(před 2 lety)
Země
kompersor4

Drahá dovolená v Istrii.

@Toník ~ Mne Chorvatsko vyhovuje, pretoze je blizko. Ano, Istria nieje lacna po zavedeni €.
Pri tejto plazi www.google.com/maps/contrib…
v Delphine som platil v septembri 2022 za tocene pivo 6,-€ + obed 12,-€...
Dalmacia mne prisla na Pagu v juni 2022 cenovo dostupnejsia ako Istria. V lete sme si urobili okruh Balkanom www.recko.name/galerie.php?id… a mohli sme porovnat ceny.
Avsak oproti cenam trebars v Irane, su vsetky europske destinacie relativne drahe. Napriklad takyto obed v Teherane www.google.com/maps/contrib… stal menej ako 1,-€ .
(před 2 lety)
Země
kompersor4