Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Koupání v Atlantiku v Maroku

Byla jsem v Maroku a po pravdě pořádně jsem si v Atlantiku nezaplavala. Maroko je nádherné ale již nikdy , miluji moře a plavání a to se mi zde nedostávalo
(před 7 lety)
Země
anonym

Dubaj v létě

Ne ani omylem v létě Dubaj to je šílené vedro, do Dubaje spíše v zimním období , je tam nyní nesnesitelné vedro
(před 7 lety)
Země
anonym

Počasí v Mexiku - Cancún - listopad

Děkuji moc to jsem ráda, moc ráda , do Mexika se neskutečně těším a Vy jste mi udělal nesmírnou radost s informací o počasí, bála jsem se období deštů
(před 7 lety)
Země
anonym

eVízum - potvrzení nedozazilo

Proč neplatíte vízum na letišti v Egyptě? Je to jednoduché a ty dva dolary navíc co si účtuje cestovní kancelář nebolí.
(před 7 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Počasí v Mexiku - Cancún - listopad

Letím 25.11 do Mexika oblast Cancún. Nevíte prosím někdo jak je to v této době v Mexiku s počasím? Nejsou deště v tomto období? A jaká je teplota? Děkuji předem za odpovědi
(před 7 lety)
Země
anonym

Marsa Alam - teplota a počasí v srpnu

Je zde horko s tím se musí počítat srpen je dosti horký, ale pod slunečníkem se to dá. Já osobně v srpnu též letím do Egypta jako každý rok a s vedrem počítám . Pokud vadí vedro musí se změnit měsíc .
(před 7 lety)
Země
kikiP_

Nejhezčí část Srí lanky

Byla jsem na Srí Lance , Unatawatuna je překrásná , cestovali jsme i po Srí Lance , fakutativní výlety od místních , nejvíce se mi líbilo Safari džeepem . Srí Lanka je krásná to ano , byla jsem v září a moc nepršelo, jen sem tam bouřka. Bohužel ale je to Indický oceán a denní odlivy a přílivy jsou, vlvny též , ale dá se najít zákoutí na plavání v oceánu
(před 7 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Le Pacha Hurghada

Doporučuji je tam skvělé jídlo, personál , udělali jste dobře
(před 7 lety)
Ubytovací zařízení
anonym

Počasí srí lanka červenec

Byla jsem sice v srpnu na Srí Lance počasí horko horko horko a pár bouřek
(před 7 lety)
Země