Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Doporučíte hotel i cestovku?

Zásadně létám od C.K.Fischer již dvacet let do Egypta. Hotelů nádherných je spousty. V květnu jsem navštívila hotel Marlin Inn , nádhera, pláž, pokoje, strava luxusní za super cenu , nedalo mi to a tak jsem si na srpen přebukovala opět na hotel Marlin Inn , ač jsem měla zaplacený jiný hotel. Lze navštívit moji fotogalerii zde a tam jej máte. Nedoporučuji Marsa Alam , je tam dosti větrno stále větrno což mě osobně vadí .
(před 6 lety)
Země
Aneta

Zásuvky v Mexiku

Dobrý den zjistila jsem , že zde zásuvky fungují na 127 V. Rada bych věděla, když budu mít redukci , lzeli napojit nabíčejku ns mobil
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Zásuvky v Mexiku

Děkuji všimla jsem si a napsala .
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Zásuvky a adaptéry

Prosím adaptér do Mexika kdo poradí?
(před 6 lety)
Ostatní
Sally

Zásuvky v Mexiku

Prosím poraďte mi kdo byl v hotelu v Mexiku, musím mít přechodku do zásuvky?
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Poprvé v Egyptě

Projela jsem dosti hotelů v Hurghadě, tento je pěkný, jen schvaluji. Nyní v květnu jsem byla v hotelu Marlinn Inn naprosto super, tak se mi v něm líbilo, že jsem v srpnu měla letět do jiného hotelu ale změnila jsem jej na Marlinn Inn
(před 6 lety)
Země
Arne1

Koupání v Atlantiku v Maroku

Byla jsem v Maroku a po pravdě pořádně jsem si v Atlantiku nezaplavala. Maroko je nádherné ale již nikdy , miluji moře a plavání a to se mi zde nedostávalo
(před 6 lety)
Země
anonym

Dubaj v létě

Ne ani omylem v létě Dubaj to je šílené vedro, do Dubaje spíše v zimním období , je tam nyní nesnesitelné vedro
(před 6 lety)
Země
anonym

Počasí v Mexiku - Cancún - listopad

Děkuji moc to jsem ráda, moc ráda , do Mexika se neskutečně těším a Vy jste mi udělal nesmírnou radost s informací o počasí, bála jsem se období deštů
(před 6 lety)
Země
anonym

eVízum - potvrzení nedozazilo

Proč neplatíte vízum na letišti v Egyptě? Je to jednoduché a ty dva dolary navíc co si účtuje cestovní kancelář nebolí.
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi