Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Bali - doporučte CK a hotel přímo u pláže

Moc děkuji za radu
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Egypt létám sama a i v srpnu poletím, mám to ráda létat sama , jinak děkuji za radu na Bali je to pěkné ale sama se bojím .Když letím s cestovkou nebojím se v listopadu letím do Mexika a též sama ale od cestovky
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Hledám vozíčkářku na dovovolenou Egypt 2019,čeven

Vážená paní klobouk dolů před vámi , jste úžasná . Obdivuji Vás , sice létám do Egypta každý rok ale s takovouto se setkávám poprvé , fandím vám a držím pěsti abyste tu paní sehnala .Dana
(před 6 lety)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Chtěla a chci navštíit Bali, prosím doporučíte mi kam na Bali? Má kamarádka byla sice na vlastní pěst ale to nechci , letám vždy sama a tak upřednostňuji cestovní kancelář. Doporuči by mi někdo jakou a hotel přímo u pláže.
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

hledám dlouhodobou spolucestující na poznávací zájezdy

Kdo by se mnou jel do Mexika odlet mám 25.11. do hotelu Las Imperias od cestovní kanceláře Kentlucky
(před 6 lety)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Souhlas rodičů s vycestováním dítěte

Ne není nutné , děti vychováváte Vy
(před 6 lety)
Země
anonym

Sleva 10 % na Booking.com

Prosím já jezdím jen s cestovkou, čím je toto lepší?
(před 6 lety)
Vyhledávače ubytování
Lucie88

Zásuvky v Mexiku

Děkuji zatím se mi podařilo sehnat přechodku i na nabíjení na 110 V dokonce i cestovní konvici s přepínání na 110 V . Ač letím až v listopadu, je to vysněná dovolená a letím na ní sama , ne nebojím se cestuji všude bez přítele a tak se důkladně připravuji
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Cena výletu - Luxor a Gíza

Ano to je sice pravda ale za cenu, že je zde dosti velká fronta. Já si raději připlatím a nemusím stát frontu , u cestovky je to tak rychlé stačí převodem na jejich účet s pohodlí domova. Navíc nejhorší kurz na výměnu bankovek je právě na letišti , to bych neděle.
(před 6 lety)
Země
kikiP_

Cena výletu - Luxor a Gíza

Pochopitelně od cestovky ne mají to drahé tudíž od místních dá se i smlouvat , já to tak dělám vždy a je to za stejnou službu , Naposledy jsem jela do Luxoru za 40 dolarů na osobu z Hurghady a Gíza 50 dolarů. No to máte štěstí ještě si mužete koupit vízum od delegáts na letišti , od 18.7. se ruší kupování vízs od delegáta na letišti takže budto individuálně na letišti či na pobočkách c.k v Cechách .
Rozhodně od místních a smouvat. Pokud budete v Hurghadě doporučuji i nově otevřené delfinárium či překrásný ostrov Giftun jezdím jej stále , jen za 10 dolarů
(před 6 lety)
Země
kikiP_