Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Sim karta Egypt - na data

Sim karta má rychlý a spolehkivý internet , doporučuji kupovat mimo letištní areál
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Akční nabídky

To je super , to jsem ráda .
(před 6 lety)
Cestolino.cz
DanaDianaNoymi

Egypt platby kartou

Platba sice lze ale nedoporučuji lépe si vzítt dolary.
(před 6 lety)
Země
Pita33

Strava v Mexiku

Prosím, kdo byl v Mexiku na hotelu, jaká se podává strava? Je jídlo ostré či ne? Mám all inclusiv a odlet 25.11 do hotelu Imperial Las Perlas v Cancúnu . Zajímalo by mě i též co za suvenýr koupit , co se nejvíce kupuje.
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Vízum do Egypta, vyřízení na letišti v Hurghadě

Právě jsem se vrátila z Egypta vízum v pohodě bez problému již měli připravené zástupci CK. takže v pohodě za 27 dolarů.To co cestovní kanceláře uváděli že nebude vízum již prodávat zástupce CK není pravdou , již vše měli a prodali .
(před 6 lety)
Země
HelaB

Kde šnorchlovat v Marsa Alam?

Nejlepší je letět na last a nejlepší lasty má Exim to doporučuji hlídat
(před 6 lety)
Země
Jirka2

Cena zájezdu

Jestli mohu napsat Marsa Aalm je větrný a jsou nejdříve korály pak se dá plavat což pro jen plavce fakt moc dobrá destinace není, Hurghada je pěkná ale pozor některé hotely jsou pěkné ale kde je napsáno vstup do može v obuvi, nebrat jsou to kamínky v moři a nepříjemné. Hotely v oblasti Hurghada Makadi jsou nádherné s krásnými plážemi leč zase spíše pro ty co chtějí večer klid.Je to těžké si vybrat, já osobně létám zásadně Hurghadu , již kvůli vetrnosti nemám Marsa Alam ráda. Uvadí se zde hotel Sea Gull velký hotel , továrna na turisty. Zvažte i velikost hoelu, pokud chcete ráda Vám poradím já letám Egypt několikrát ročně dvacet let . Dana
(před 6 lety)
Země
Arne1

Nedoporučuji cestovat do Itálie

Je mi to líto ale stát se to může všude , to bychom nesměli nikam ani v Čechách .
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Cena zájezdu

No to nespadne to už je dobrá cena , ale záleží na tom jaký je to hotel, rozhodně bych koupiila , létám dvacet let do Egypta tak ceny znám i ty lastové
(před 6 lety)
Země
Arne1

E-víza - vízum na e-mail

Bohužel není to za chvíli , jen nechápu proč si objednáváte vízum a čekáte kdy přijde , nejjednodušší i levnější je jej koupit přímo n letišti , tak to dělám já a je to i levnější .
(před 6 lety)
Země
Arne1