Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Adaptér usa zásuvky

Zakoupila jsem si adaptér do USA na internetu , poradili mi dobře a nebyl moc drahý .Také letím a nutně jej potřebuje.Koupila jsem je od firmy Konrád .Mají tam i technika a ten mi poradil.Došel brzy
(před 6 lety)
Země
Arne1

Wellness pobyt - doporučte

Je zde Betowen , či Vojenské lázně , Vojenské lázně nabízí krásný wellnes , byla jsem v nich výborná strava , výřivky , paráda a v lázeňské oblasti blízko botanické zahrady .
(před 6 lety)
Země
AnousCestuje

Wellness pobyt - doporučte

Welness je perfektní v Teplicích . Byla jsem a dobré jídlo , procházky , krásná botanická zahrada
(před 6 lety)
Země
AnousCestuje

Dovolená v Dominikánské republice - zkušenosti

Procestovala jsem mnoho často sl\yšela kradou a nikdy mi nikdo nic neukradl, ani v Dominikáncké republice, spíše mi češka ukradla v letadle fotoaparát , spousty fotek z dovolené jsem v něm měla . Spíše se bojím Čechů
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Sopka na Bali aktuálně

V součastné době je spíše problém zemětřesení , byla jsem na Bali je krásné ale nyní byl neletěla
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Přestup v Paříži

těším se na forky , také přestupuji v Paříži letím do Mexika a přestupu se obávám
(před 6 lety)
Země
Sally

Strava v Mexiku

Mockrát děkuji Klausovým za informaci už se to blíží a já se neskutečně těším do Mexika.Za každé info budu vděčná .
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Sim karta Egypt - na data

Sim karta má rychlý a spolehkivý internet , doporučuji kupovat mimo letištní areál
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Akční nabídky

To je super , to jsem ráda .
(před 6 lety)
Cestolino.cz
DanaDianaNoymi

Egypt platby kartou

Platba sice lze ale nedoporučuji lépe si vzítt dolary.
(před 6 lety)
Země
Pita33