Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Příspěvky v diskuzích uživatele DanaDianaNoymi

Letiště Frankfurt - přestupy

Prosím má někdo zkušenost s letištěm ve Frankfurktu. Dočetla jsem se , že je největší v Německu. Na tomto letišti mám přestupovat do Montrealu a letím sama a docela se toho bojím. Moc přestupy nezvládám, naposledy jsem přestupovala v Paříži směr Mexiko a bylo to náročné .
(před 6 lety)
Země
anonym

Prosinec v Egyptě

Létám do Egypta dvacet let a prosinec nic moc tak tři hodiny na koupání ale ve studeném větru noc chladná . Každému říkám kdo se mě ptá na Egypt v tomto období říkám já bych neletěla , navíc i brzy tma . Jednou jsem tam byla měsíc v prosinci a nosila i koženou bundu a do moře téměř nevlezla. Je to jen na výlety ale ne na koupání
(před 6 lety)
Země
anonym

E-víza - vízum na e-mail

Vízum běžně prodávaají na letišti je zbytečné platit zde přes cestovku je to i předražené
(před 6 lety)
Země
Arne1

Mexiko koncem listopadu

Prosím byl někdo v Mexiku koncem listopadu. Za měsíc tam odlétám a moc se těším. Jen mě nyní zradily zprávy o Hurikánu v Mexiku. Děkuji za odpovědi
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Svatba na Bali

Sice nepřispěji názorem ale krásné mít takto svatbu .Gratuluji
(před 6 lety)
Země
DanaDianaNoymi

Thajsko, SriLanka, Bali - Září / říjen

Ahoj
jela bych hned , jezdím všude sama a toto je dosti lákavé . Jen ale řříjen už je téměř za námi a v listopadu letím do Mexika tak jedině po Novém roce
(před 6 lety)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi

Kam do Egypta?

Arne1 ano jistě vízum se koupí za 25 dolarů ale ty dva dolary už neublíží . Je to mnohem rychlejší .
(před 6 lety)
Země
Arne1

Wellness pobyt - doporučte

Velmi kvalitní lázně jsou též v Jáchymově.Naprosto krásné prostředí.Ideální Wellness .
(před 6 lety)
Země
AnousCestuje

Kam do Egypta?

Paní Julie
Sinaj se již létá a bezpečno již je. Sinaj je rozhodně lepší než Marsa Alam , tam jsou jen hotely a pusto.Letos nebylo do Sharm El Sheiku nutné vízum . Asi aby nalákali turisty . U mě vede Hurghada , je krásná ovšem pozor na hotely kde je nutné mít boty do vody, tam je vstup oblázkový a to nemám ráda . Ač letos mi na e-mail přišlo upzornění, že již nebudou delegáti prodávat od 18.7. vízum na letišti , pravda to není v srpnu jsem byla v Hurghadě a vízum delgáti prodávali za 27 dolarů.
(před 6 lety)
Země
Arne1

Kapverdy v listopadu

Kapverdy jsou úžasné , v listopadu kráásně teplo , paní Marcelo letěla bych s Vámi ale v listopadu letím do Mexika.Také létám sama a ne všudde přijmou jen jednu osobu .Jiný termín by mi nevadil
(před 6 lety)
Cestovatelská seznamka
DanaDianaNoymi