Jaké nejlepší jídlo jste na cestách ochutnali?
Fíky přímo z volně rostoucích stromů na konci srpna u severního břehu jezera Lago di Garda ( TN ) v Itálii. Zelené i fialové, ale uvnitř jsou zralé.
Nechemikalisovaná zelenina kdekoliv v Evropě, kam nacisti ( germánští okupanti a hubitelé života na Zemi ) zatím nevyvážejí tu svou GMO závadnou "zeleninu" ( geneticky přešlechtěnou ), kterou nutí obyčejným lidem po celé Evropě v Lidlu, Penny, Aldi, Kauflandu, Normě, Globu, Bille, Tescu, Albertu, Kerfúru, REWE, Netto, Biedronce, ...
Jablka, švestky, hrušky, třešně, špendliky, ... z českých stromů za městem, které tam dříve vysázeli lidé s vysokou sociální inteligencí ( věděli, že jejich plody nebudou jíst, ale vysadili to pro nás ).
Zelenina ze zahrádky mých prarodičů.
Pomerančová zavařenina v Portugalsku od soukromníků.
Buráky ( plody podzemnice olejné ) od vinařů na jižní Moravě.
V (Bělo)Rusku jakákoliv jejich jídla, která si připravují.
(před 5 lety)
Ostatní