Sama Hotel

Sama Hotel

Hotel Sama Hotel se nalézá v lokalitě Pythagorion v Řecku.


Kdo prodává zájezdy do Sama Hotel? Prohlédněte si nabídky

Aktuální nabídky zájezdů

Je nám líto, aktuálně na Cestolino.cz nejsou pro hotel Sama Hotel k dispozici žádné nabídky ubytování. Uložte si tuto adresu a zkuste se přijít podívat jindy...


Recenze hotelu Sama Hotel

Přidat recenzi

Omlouváme se, ale pro Sama Hotel v tuto chvíli nejsou k dispozici žádné recenze. Buďte první - vložte recenzi.


O hotelu Sama Hotel

Chcete-li strávit dovolenou v klidném prostředí tradičního řeckého městečka, je pro vás ideální menší rodinný hotel Sama.

Poloha hotelu

Hotel leží na jihovýchodě oblíbeného ostrova Samos, v klidnější části letoviska Pythagorion, kde najdete spoustu příjemných taveren, restaurací, kaváren i obchodů. Letiště je vzdáleno 3 kilometry a hlavní město Samos je 12 kilometrů daleko.

Vybavení hotelu

Hotel vyniká především rodinnou atmosférou a přátelským prostředím. V případě zájmu vám personál zajistí zapůjčení jízdních kol nebo osobního automobilu. Parkování je možné v přilehlých uličkách. Připojení na Wi-Fi je zdarma ve společných prostorách.

Pokoje

Klasicky zařízené pokoje mají koupelnu se sprchou, klimatizaci, televizor, ledničku a rychlovarnou konvici. Na vyžádání lze zajistit dětskou postýlku. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na městečko.

Stravování

V hotelu si lze objednat snídaně, které jsou podávány formou bufetu. V okolí je široká nabídka taveren a restaurací pro individuální stravování.

Pláž a okolí

Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena 150 metrů od hotelu. Lehátka, slunečníky a vodní atrakce jsou na pláži za poplatek. Městečko Pythagorion je skvělou volbou pro poznávání řecké kultury, k romantickým procházkám i jako výchozí bod pro výlety do okolí.

Fotogalerie hotelu Sama Hotel

Sama Hotel

Co podniknout v okolí hotelu?

Chystáte se do lokality Pythagorion poprvé a přemýšlíte, co vidět v okolí hotelu, kam se vydat do restaurace, jaké výlety naplánovat? A jaká je vlastně dovolená v Řecku? Podívejte se na naše tipy...


Zájezdy a ubytování do hotelu Sama Hotel nabízí


Prohlédněte si podobné hotely v okolí

UbytováníSama HotelSamos Sun HotelAnastasia VillageApartmány AngelaNaftilos Boutique HotelAnthemoessaKasteli
 
Sama Hotel - Řecko, Pythagorion
Samos Sun Hotel - Řecko, PythagorionAnastasia Village - Řecko, PythagorionApartmány Angela - Řecko, PythagorionNaftilos Boutique Hotel - Řecko, PythagorionAnthemoessa - Řecko, PythagorionKasteli - Řecko, Pythagorion
LokalitalokalitaPythagorionlokalitaPythagorionlokalitaPythagorionlokalitaPythagorionlokalitaPythagorionlokalitaPythagorionlokalitaPythagorion
Cena od-------
Počet nabídek-------
Průměrná cena-------
  ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

Často kladené otázky Sama Hotel

Kde se Sama Hotel nachází?

Hotel se nachází v Řecku v lokalitě Pythagorion.