Studia Tousis

79% Velmi dobré na základě 11 recenzí
Studia Tousis

Hotel Studia Tousis se nalézá v lokalitě Parga v Řecku.

Celkově klienti ohodnotili hotel na 79 % na základě 11 recenzí. Návštěvníci si ubytování oblíbili především pro cenu ubytování, vybavení ubytování, služby.


Kdo prodává zájezdy do Studia Tousis? Prohlédněte si nabídky

Aktuální nabídky zájezdů

Je nám líto, aktuálně na Cestolino.cz nejsou pro hotel Studia Tousis k dispozici žádné nabídky ubytování. Uložte si tuto adresu a zkuste se přijít podívat jindy...


Recenze hotelu Studia Tousis

Přidat recenzi

Studia Tousis 8. nejlépe hodnocený hotel v lokalitě Parga z 46 hotelů.

Recenze

Invia.cz
78% 10 recenzí
Zobrazit
Cestolino.cz
85% 1 recenze
Zobrazit

Nejpřínosnější hodnocení

Klient doporučuje
85%Vynikající

Termín dovolené s partnerem: srpen 2019

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

O hotelu Studia Tousis

Proč právě sem

  • Exkluzivně v naší nabídce
  • V centru starobylé Pargy
  • Zajímavé fakultativní výlety

Poloha

Dvoupatrová vilka se nachází v blízkosti centra Pargy, v jedné z úzkých uliček městečka. V okolí je řada dalších domků s typickými balkónky plnými květin. Nedaleko vilky je pekárna, obchody a taverny. Na městskou pláž Krioneri se dostanete pohodlnou chůzí přes centrum Pargy asi za 10 min., na pláž Piso Krioneri asi za 15 min. a přes kopec okolo benátské pevnosti na pláž Valtos asi za 20 min.

Ubytovaní

Studia jsou po celkové rekonstrukci a nacházejí se v 1. patře. Vzhledem ke svažitému okolnímu terénu jsou některé balkony či terasy na úrovni přízemí (postranní uličky). Studia mají 2 lůžka nebo manželskou postel, 3lůžková studia mají manželskou postel a řádné lůžko. Všechna studia jsou vybavena kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí, ledničky a dalších elektrospotřebičů), sprchou, WC, TV/SAT, klimatizací (za příplatek), sejfem, fénem a Wi-Fi. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.

Výběr konkrétního čísla pokoje

  • č. 6 - Studio 2(+0) - první patro, terasa na úrovni přízemí, výhled do úzké postranní uličky
  • č. 7 - Studio 2(+0) - první patro, terasa na úrovni přízemí, výhled do úzké postranní uličky
  • č. 8 - Studio 2(+1) - první patro, výhled do ulice
  • č. 9 - Studio 2(+0) - první patro, výhled do ulice
  • č. 10 - Studio 2(+0) - první patro, výhled do ulice
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.

Stravování

Bez stravování.

Pláž

Nejblíže ubytování se nachází městská písčito-oblázková pláž Krioneri. Je zde možnost pronájmu lehátek a slunečníků. V docházkové vzdálenosti jsou i další dvě pláže, menší oblázková pláž Piso Krioneri a rozlehlá písčito-oblázková pláž Valtos.

Vzdálenosti

Městská pláž: cca 520 mPláž Valtos: cca 1 kmCentrum Pargy: cca 50 mLetiště: cca 60 km

Slevy pro děti

1 DÍTĚ UBYTOVÁNÍ ZDARMA = 1 dítě má ubytování zcela ZDARMA, platí pouze letenku a transfer1 dítě do 18 let na přistýlce (3. lůžko) platí pouze 10990 Kč/12990 Kč (7/14 nocí). Počet míst je omezen. Platí na vybrané letecké termíny a do vyčerpání kapacit.

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Cena zahrnuje

letenku Praha - Preveza - Praha včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery v destinaci, 7x nebo 14x ubytování, služby delegáta CK.

Volitelné doplatky

cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezduklimatizace: cca 7 €/den (platba na místě)dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby

Cena kombinovaných zájezdů zahrnuje

16x nebo 24x ubytování, stravu dle popisu, dopravu autokarem, lodní lístek do 4lůžkové kajuty na trajektu, jednosměrnou letenku včetně leteckých poplatků, transfery v destinaci, služby delegáta TRAVEL FAMILY.Dětské ceny a slevy na přistýlkách se u kombinované dopravy neposkytují.

Volitelné doplatky u kombinovaných zájezdů

cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezduklimatizace: cca 7 €/den (platba na místě)lodní lístek do 2lůžkové kajuty na trajektu: 1500 Kč/osobalodní lístek do 3lůžkové kajuty na trajektu: 1300 Kč/osoba


Fotogalerie hotelu Studia Tousis

Studia Tousis

Co podniknout v okolí hotelu?

Chystáte se do lokality Parga poprvé a přemýšlíte, co vidět v okolí hotelu, kam se vydat do restaurace, jaké výlety naplánovat? A jaká je vlastně dovolená v Řecku? Podívejte se na naše tipy...


Zájezdy a ubytování do hotelu Studia Tousis nabízí


Prohlédněte si podobné hotely v okolí


Často kladené otázky Studia Tousis

Kde se Studia Tousis nachází?

Hotel se nachází v Řecku v lokalitě Parga.

Jak hodnotí hotel Studia Tousis klienti?

Hodnocení hotelů je 79 % na základě 11 recenzí - přečíst recenze.