Club Tihany

85% Vynikající na základě 27 recenzí
Club Tihany

Hotel Club Tihany se nalézá v lokalitě Tihany v Maďarsku.

Celkově klienti ohodnotili hotel na 85 % na základě 27 recenzí. A doporučují toto ubytování pro rodiny s dětmi, páry, přátele, jednotlivce, seniory, vyznavače klidu.


Kdo prodává zájezdy do Club Tihany? Prohlédněte si nabídky

Aktuální nabídky zájezdů

Je nám líto, aktuálně na Cestolino.cz nejsou pro hotel Club Tihany k dispozici žádné nabídky ubytování. Uložte si tuto adresu a zkuste se přijít podívat jindy...


Recenze hotelu Club Tihany

Přidat recenzi

Club Tihany 1. nejlépe hodnocený hotel v lokalitě Tihany z 12 hotelů.

Recenze

Invia.cz
86% 25 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
60% 1 recenze
Zobrazit
Cestolino.cz
80% 1 recenze
Zobrazit

Nejpřínosnější hodnocení

Klient doporučuje

super zážitek

super zážitek

80%Vynikající

Pokud chcete zažít parádní dovolenou a nepotřebujete k tomu moře a palmy, tak Balaton je ta správná volba. Hotel se nacházel daleko od středu města, tudíž tady byl krásný klid a nic nás nerušilo. Hotel pořádal jednou za čas svoji zábavu. Pokoje klasicky vybavené, úklid v normě. personál milý, vstřícný, usměvavý.Výborná strava, jak snídaně tak i večeře!! Chutnalo nám moc, výběr byl veliký. Pláž upravená, různé tobogány a skluzavky pro děti, lehátka zdarma.

Typ cesty: dovolená s dětmi

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (1)/NeNe (0)

O hotelu Club Tihany

Ať už se chystáte s rodinou na dovolenu nebo přemýšlíte, kam vytáhnout kolegy na firemní meeting, nebo máte v plánu romantické líbánky, v Club Tihany hotelu u jezera Balaton se budete cítit jako v ráji.

Poloha

Hotel Club Tihany najdete 120 km od maďarské Budapešti na špičce poloostrova Tihany přímo u jezera Balaton. Centrum města je vzdáleno 3 km.

Vybavení hotelu

K vybavení rozlehlého hotelového komplexu patří recepce, restaurace, bary, minimarket a kadeřnictví. Velkou chloubou hotelu je pak jeho wellness centrum s bazénem, který nabízí překrásný výhled na jezero Balaton, vířivkou, parní lázeň, sauny nebo fitness centrum. Své tělo můžete nechat hýčkat při nejrůznějších wellness procedurách a zábalech, které si můžete vybrat dle libosti. V hotelu jsou připraveni i na vášnivé sportovce, kterým nabízí arénu o velikosti 2000 m2, ve které najdete řadu kurtů, na kterých si můžete zahrát tenis, squash, minigolf nebo třeba bowling. Chcete si užít romantickou svatbu na břehu jezera Balaton? Nebo obřad v dech beroucím Tihany? V hotelu vám připraví menu z tradičních surovin, ale i cokoli dalšího, co si budete přát a také vám rádi doporučí služby partnerských firem. Hotel je vhodný i pro ty, kteří plánují firemní akce. Na velké firemní eventy je hotel připraven po všech stránkách. Kapacita 1400 osob v hotelových pokojích a bungalovech, stravování až pro 2000 osob, místa vhodná pro uspořádání eventu až pro 2300 osob nebo 450 parkovacích míst. Kvalifikovaní animátoři se postarají program všech věkových kategorií, od sportovních aktivit až po pořádnou porci zábavy. A kdybyste si chtěli zatančit, není problém, v hotelu si přijde na své každý.

Pokoje

Hotelovým hostům je k dispozici 72 standardních pokojů, ale také klimatizované hotelové apartmány, které jsou vhodné pro rodiny, nebo apartmá pro tělesně postižené hotelové hosty. Nebo se můžete ubytovat v jednom ze 160 bungalovů různých typů, které jsou vybavené kuchyňkou. Standardní dvoulůžkové pokoje jsou bez balkonu a bez klimatizace. Naopak v nich najdete telefon, SAT/TV, minibar, koupelnu s vanou, vysoušeč vlasů a WiFi připojení. Bungalovy jsou vhodné pro větší rodiny nebo skupiny.

Stravování

V hotelové restauraci můžete ochutnat speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Užijete si od bohaté snídaně formou bufetu přes grilování u jezera až po lahodné večeře. V Old Captain restauraci si vychutnáte dobroty mezinárodní i maďarské kuchyně, v Beach grill restauraci si dáte prima á la carte oběd, svačinu nebo zmrzlinu či točené pivo, skvělé drinky vám pak připraví v Butterfly night clubu, Club drink café nebo Pool drink baru. Ještě jeden bar najdete přímo u tenisového kurtu, kam můžete skočit na nealko i alko drink.

Koupání a okolí hotelu

Hotel disponuje soukromou pláží, která je vzdálena 500 metrů od hotelu. Je ideálním místem pro milovníky přírodního koupání. Najdete tady pohodlná lehátka nebo tobogány pro děti. Pro malé děti je určený malý vyhřívaný bazén, který se nachází na pláži ve stínu. Na pláži můžete využít některé z pestré nabídky vodních sportů, jako je windsurfing, nebo si můžete vypůjčit loďku, plachetnici či paddleboard. 

Fotogalerie hotelu Club Tihany

Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany
Club Tihany

Co podniknout v okolí hotelu?

Chystáte se do lokality Tihany poprvé a přemýšlíte, co vidět v okolí hotelu, kam se vydat do restaurace, jaké výlety naplánovat? A jaká je vlastně dovolená v Maďarsku? Podívejte se na naše tipy...


Zájezdy a ubytování do hotelu Club Tihany nabízí


Prohlédněte si podobné hotely v okolí

UbytováníClub TihanyRekreační dům UBN615Rekreační dům UBN616Rekreační dům UBN618Rekreační dům UBN619Aquilo PanoramaRekreační dům UBN610
 
Club Tihany - Maďarsko, Tihany
Rekreační dům UBN615 - Maďarsko, TihanyRekreační dům UBN616 - Maďarsko, TihanyRekreační dům UBN618 - Maďarsko, TihanyRekreační dům UBN619 - Maďarsko, TihanyAquilo Panorama - Maďarsko, TihanyRekreační dům UBN610 - Maďarsko, Tihany
LokalitalokalitaTihanylokalitaTihanylokalitaTihanylokalitaTihanylokalitaTihanylokalitaTihanylokalitaTihany
Cena od-------
Počet nabídek-------
Průměrná cena-------
  ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

Často kladené otázky Club Tihany

Kde se Club Tihany nachází?

Hotel se nachází v Maďarsku v lokalitě Tihany.

Jak hodnotí hotel Club Tihany klienti?

Hodnocení hotelů je 85 % na základě 27 recenzí - přečíst recenze.