Cestovka travelsnack

Vloženo: 27. května 2019
Poslední příspěvek: 27. února 2023
Růžička
Prosím o radu na cestovní kancelář travelsnack jestli se opravdu mohu spolehnout ze odletime na dovolenou

Odpovědi 304 odpovědí

Dresick
před 5 lety
@Blape ~ Napsali že místo a čas ještě upřesní dva dny před odjezdem. No a zítra máme jet. Stejně když to dám na policii tak se nám asi peníze nevrátí co? 😫
Blape
před 5 lety
@Dresick ~ to nevím. V jakém jste hotelu? Zavolal bych si tam, zda tam o vás vědí vůbec.
Dresick
před 5 lety
@Blape ~ a co bych tím docílil? ☺️
Blape
před 5 lety
@Dresick ~ zjistil byste, jestli to máte zaplacené a tím pádem můžete odjet.
Sevro63
před 5 lety
My asi ako tu čítam prídeme o 980e.
Mali by sme letieť 26.7. Takže nikto z Vás čo by ste v najbližších dňoch mali letieť ani jeden z Vás nedostal 15 dní pred odletom pokyny ani letenky. Takže vidím to tak, že sme pekne naleteli a oklamaných ľudí je viac než dosť, tak vidina vrátenia peňazí je dosť mizivá.
Možno preto Fio banka zablokovala účet, lebo bolo na travelsnack podané trestné oznámenie a tak im zabránili vybieliť účet a zdrhnúť. Možno uvidíme aspoň časť peňazí.
Veva
před 5 lety
@Sevro63 ~ dúfam,že zablokovala,majú ich niekoĺko,všetky ktoré sme mali sme uviedli na polícií
Lienka
před 5 lety
@Veva ~ a vy ste kedy mali letieť? Neposlali vám žiadne letenky ani pokyny? Travelsnack s vami vôbec nekomunikoval? Čítala som, že viacerým mali presunúť lety alebo vrátiť peniaze, no nikto nepíše ako to vlastne pokračovalo.. my máme letieť 17.8. , v týždni som volala do travesnacku do čiech, pán ma ubezpečoval, že teraz majú nejaké problémy , že to riešia, no že sa nemám obávať, že všetko bude v poriadku a my vycestujeme. No keď toto všetko tu čítam no neviem... Neostáva nám nič iné len čakať..
Ananas
před 5 lety
@Lienka ~ Dobré ráno,
my máme letět na konci července. Mě se nepodařilo z nich dostat ani vouchery, třikrát jsem tam volala a i psala, pán jen sliboval a nic. Četla jsem tu, že již nereagují vůbec a ani nepřijímají nové objednávky. Tak to je zřejmě konečná. Uvidím jak to dopadne s těmi co mají letět příští týden a kdyžtak to zkusím také aspoň oznámit.
RS
před 5 lety
@Dresick ~ jak jste dopadli s tím odjezdem z Vyškova? Asi zbytečná otázka, že?
anonym
před 5 lety
@Ananas ~ Treba podať trestné oznámenie,čím viac nás bude,tým lepšie.Možem vedieť ako sa volal ten pán s ktorým ste komunikovali cez zákaznícku podporu???Lebo ja som mu po opakocaných výzvach o okamžité vrátenie peňazí a po jeho zavádzaní rovno povedala,že ak to nevyrieši pojde si aj on pekne sadnúť na 8 až 12 rokov do chládku!AJ SK číslo aj CZ čislo sú na súkromnú osobu a taktiež všetky účty vo Fio banke,ludia je to celé podvod.V deň pripísania nasich prostriedkov vo výške 2500 € firmu prepísali na maďara....!!!
anonym
před 5 lety
@Lienka ~ Pošlu Vám falošné vouchery,rezervačku cez booking na iba ubytovania,kde je možné storno.Nečakajte,podajte rovno trestné oznámenie.
Ananas
před 5 lety
@anonym ~ Pán se nepředstavoval jménem, takže bohužel nevim
Lienka
před 5 lety
@anonym ~ voucher nám poslali po zaplatení a keď som volala, tak mi povedal, že letenky nám prídu 2.-3.8. tak teraz neviem... Máme dovtedy čakať? Či už teraz podať trestné oznámenie?
Ananas
před 5 lety
@anonym ~ Tak já zajdu po víkendu na policii. Ještě nikdy jsem nic podobného řešit nemusela, tak vůbec nevím, jak se to dělá. To nám všem ty prázdniny pěkně začaly
Lienka
před 5 lety
@anonym ~ a vy ste mali kedy letieť? Už s vami nekomunikujú?
Veva
před 5 lety
Práve som im odoslala mail,som zvedavá či bude spatná vazba.V prípade,ze Vas je viac oklamaných,kludne ma kontaktujte na 00421905260057.Je veĺmi doležité,aby sme sa hromadne spojili a zapojili do toho aj MÉDIA!
anonym
před 5 lety
@Veva ~ aj ja som im dnes písal aj štvrtok a žiadna odpoveď, ale vás budem určite kontaktovať.
Veva
před 5 lety
@anonym ~ kĺudne mi volajte aj teraz.
Veva
před 5 lety
@Dresick ~ možem vedieť,či Ste niekam odletel?My tu na SK sa už spájame a riešime na PZSR,spojte sa i vy v Čechach,aby ĺudia viac neposielali peniaze na ich účty a hlavne sa neulakomili na nízku cenu ponúkaného zájazdu,na ktorý sa nedostanú.
Simon
před 5 lety
Tak dnes mali letiet 4ludia cez nich do Bulharska. Poslali sme ich z letiska domov nakolko sa v zozname cestujucich nenachadzali. Pracujem v cestovnom ruchu od 2003 tento nazov agentury som v zivote nepocul. Ludia, ked vyberate zajazd, najdite si cas a obehajte fyzicky kamenne pobocky. Su cestovky, ktore tu predsa funguju 30rokov. Zajazd predsa nie je tricko aby ste si to objednavali z domu, cez mobil ci internet. Aky vyber, taka dovolenka.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů