Cesta do Chorvatska na začátku sezóny
Vloženo: 28. května 2019
Poslední příspěvek: 1. července 2019
čerstvý příchozí /
Tojda66
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Tojda66
Zdravím cestovatelé.
Chystám se 28.6 k večeru jet do Chorvatska z Ostravy do Igrane (1100km) tak abych byl kolem 14 hodiny na místě.
Nikdy jsem v tuto dobu nejel, proto se ptám, jak to vypadá na cestách? Otec mi říkal že abych vyjel už odpoledne že budou kolony, a že si fakt počkám na cestách. Jak to vidíte vy?
Děkuji za případné komentáře
Chystám se 28.6 k večeru jet do Chorvatska z Ostravy do Igrane (1100km) tak abych byl kolem 14 hodiny na místě.
Nikdy jsem v tuto dobu nejel, proto se ptám, jak to vypadá na cestách? Otec mi říkal že abych vyjel už odpoledne že budou kolony, a že si fakt počkám na cestách. Jak to vidíte vy?
Děkuji za případné komentáře
stálý člen /
Francoa
stálý člen /
před 5 lety
Francoa
před 5 lety
to je asi nejhorší možný termín a cestu do Chorvatska a kolony v tomto termínu lze předpokládat téměř s jistotou. Asi by se vyplatila cesta přes Maďarsko, tam situace bývá přecijen o něco lepší, než na hranicích od Slovinska, ale stejně je třeba počítat klidně i s několika hodinovými kolonami a pokud se stane nějaká nehoda, dálnice se okamžitě ucpe na dlouhou dobu. Ale naopak možná je lepší jet spíše až později, až pozdě v noci, protože "zavčas" se snaží vyrazit všichni, nebo ideálně o den dříve a udělat si po cestě někde výlet, možností je více než dost
čerstvý příchozí /
Blažena32
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Blažena32
před 5 lety
Ahoj prosím nemáte někdo zkušenost s autovlakem do Splitu? nejlepe se nalodit ve Vídni .. jaké společnosti to jezdí kde si zarezervovat a kolik cca cena za 5 členou rodinu s autem , samozřejmě zpáteční. dík za jakou koliv odpověď
čerstvý příchozí /
vysma
čerstvý příchozí /
před 5 lety
vysma
před 5 lety
To podle mě není zorvna nejlepší nápad. Autem do Chorvatska bych jel jedině v ty hodiny, kdy se to nebude zdát jako super nápad dalším tisícům turistů. bych jel jedině v ty hodiny, kdy se to nebude zdát jako super nápad dalším tisícům turistů.
Vložit odpověď