Cestovka travelsnack
Vloženo: 27. května 2019
Poslední příspěvek: 27. února 2023
čerstvý příchozí /
Růžička
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Růžička
Prosím o radu na cestovní kancelář travelsnack jestli se opravdu mohu spolehnout ze odletime na dovolenou
legenda /
Arne1
legenda /
před 5 lety
Arne1
před 5 lety
@Majka555 napsal(a):A proč nenapíšeš SKUTEČNOU CK se kterou jsi jela ? Pokud by to byla skutečně cestovní agentura Travelsnack, tak je to na oznámení na ČOI pro nedovolené podnikání.
Nebudu nikoho přesvědčovat. Já jsem se snažila napsat můj postřeh. Měla jsem super dovolenou. Cítím se, jako v období křižácké války, podělím se o své zážitky a na to mě napadají.
legenda /
Arne1
legenda /
před 5 lety
Arne1
před 5 lety
@Růžička napsal(a):Travelsnack není cestovní kancelář, ale jen cestovní agentura - viz výše, je to tam popsané. Měl bys mít jejich prostřednictvím uzavřenou smlouvu se skutečnou cestovní kanceláří.
Prosím o radu na cestovní kancelář travelsnack jestli se opravdu mohu spolehnout ze odletime na dovolenou
legenda /
Arne1
legenda /
před 5 lety
Arne1
Před několika dny jsem sem dával informaci z Obchodního rejstříku, pokud jí nevěříte, podívejte se do něj sám. Budu rád, když mne usvědčíte z omylu.
Také jsem dával odkazy na stránky kde vysvětlí jaký je rozdíl mezi cestovní KANCELÁŘÍ a cestovní AGENTUROU.
Travelsnack je něco jako Invia, obě jsou cestovní AGENTURY a pouze přeprodávají zájezdy skutečných cestovních KANCELÁŘÍ.
Opravdu to musím psát neustále dokola než všichni pochopí že je v tom rozdíl ?
před 5 lety
@Jajda napsal(a):Je to marné, je to marné, je to marné...
@Arne1 ~ ja zatím nemám nic objednáno.. Ja myslela ze toto je cestovka a můžu i ni objednat jak treba i Fischera atd..
Před několika dny jsem sem dával informaci z Obchodního rejstříku, pokud jí nevěříte, podívejte se do něj sám. Budu rád, když mne usvědčíte z omylu.
Také jsem dával odkazy na stránky kde vysvětlí jaký je rozdíl mezi cestovní KANCELÁŘÍ a cestovní AGENTUROU.
Travelsnack je něco jako Invia, obě jsou cestovní AGENTURY a pouze přeprodávají zájezdy skutečných cestovních KANCELÁŘÍ.
Opravdu to musím psát neustále dokola než všichni pochopí že je v tom rozdíl ?
čerstvý příchozí /
HankaB
čerstvý příchozí /
před 5 lety
HankaB
před 5 lety
@Boruvkamalina ~ Dobrý den,
máte s nimi osobní zkušenost?
Byla bych ráda za jakoukoli pravdivou informaci založenou na osobní zkušenosti s touto agenturou, jelikož už jsme jim nějaké peníze poslali, tak abychom mohli případně co nejdříve řešit podvod a návrat peněz.
Jak fungují nám bylo do telefonu vysvětleno poměrně jasně a logicky.
Písemně a telefonicky fungují, ale někdy čekáte na e-mailovou odpověď třeba 24 hodin a více!
Zda odletíme nevím. Zlákala nás nízká cena. HankaB
máte s nimi osobní zkušenost?
Byla bych ráda za jakoukoli pravdivou informaci založenou na osobní zkušenosti s touto agenturou, jelikož už jsme jim nějaké peníze poslali, tak abychom mohli případně co nejdříve řešit podvod a návrat peněz.
Jak fungují nám bylo do telefonu vysvětleno poměrně jasně a logicky.
Písemně a telefonicky fungují, ale někdy čekáte na e-mailovou odpověď třeba 24 hodin a více!
Zda odletíme nevím. Zlákala nás nízká cena. HankaB
čerstvá příchozí /
Majka555
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Majka555
před 5 lety
Stále stejné ozázky. Naposled to píšu. Byla jsem s Travelsnack na zájezdu a bylo super. Já jsem zájezd objednala přes telefon, byl to příjemný pán, vysvětloval mi postup, pak mi přišly doklady, v den odletu i na letišti byl od nich pracovník. Nemám žádné negativní zkušenosti, pouze dobré. Také nás lákala nízká cena a jsem ráda, že jsem před tím nepřečetla negativní recenze. Takto jsem absolvovala super dovolenou.
čerstvý příchozí /
Kiki09
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Kiki09
před 5 lety
Dobrý den, mohu se zeptat na konkrétní důvody nespokojenosti? Z vašich příspěvků není zřejmé, co je špatně a proč jste podali trestní oznámení. Zvažovala jsem zakoupení dovolené a ráda bych znala konkrétně co bylo nebo je špatně. Dekuji
čerstvý příchozí /
Boruvkamalina
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Boruvkamalina
před 5 lety
Lidi, vzdyt ty kladne recenze pise porad jeden a ten samy jedinec, ktery ma problem s cestinou!! Pozor, jsou to podvodnici a je na ne podano TO
Vložit odpověď