Jaké moře je v Egyptě?
Vloženo: 24. června 2019
Poslední příspěvek: 12. srpna 2019
čerstvý příchozí /
Lachtan
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Lachtan
Jaké moře je v Egyptě? Všude stejné? Prosím poraďte nejhezčí letovisko. Díky!
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Lachtan ~ Nejlepší moře jaké znám a že jsem byla i u Karibiku a i jiných le Rudé moře je top super čisté.Jezdím každý rok je to má srdcovka
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 5 lety
kikiP_
před 5 lety
@Lachtan ~ S klidem nevím, jelikož bych řekla, že většina hotelů je přes hlavní sezónu prostě plná. Mně šlo spíš o další požadavky, zejména na služby hotelu, protože v tom se hodně lidí v názorech rozchází. Mrkněte se na hotel Brayka Bay v Marsa Alam. Mám ho delší dobu vyhlídnutý i pro sebe. Kamarádka tam byla, šnorchlovala celý pobyt a byla moc spokojená ...a pro výlety doporučuji LM Holiday. Paní Lenka je velice pohotová a výlety má relativně za hubičku (lmholiday.cz). Bohužel v Marse jsou výlety obecně dražší než v Hurghadě. Pokud chcete památky, pak jednoznačně Údolí králů.
odkaz na hotel:
hotel.invia.cz/egypt/marsa…
odkaz na hotel:
hotel.invia.cz/egypt/marsa…
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 5 lety
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Lachtan ~ Ač jsem poznala i Karibik , Indický oceán u mě je top Rudé moře , nejhezččí na světe, čisté , krása . Ač letos poletím do Marsy , Hurghada je top , moře je tam mnohem klidnější .
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 5 lety
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Nějak se to zde zvrhlo , Lachtan založil diskuzi jaké je moře v Egyptě a na to se mělo mu radit. Cestolino je web který pomáhá lidem v diskuzích i dovolených ale není o dohadování dámy . Já jsem již odpověděla a jelikož znám celý Egypt nejhezčí moře je v Hurghadě ale chce to mít hotel s písečnou pláží a písčitým vstupem do vody pak je to super . Nemá to chybu . Každý máme přeci své priority někdo památky někdo moře , památky jsou nnádherné ale vidět je každý rok fakt nemusím , kdežto plavání či potápění mohu pořád .
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 5 lety
kikiP_
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ Když jezdíš do Hurghady, do jakého hotelu? Případně, které můžeš doporučit... Já osobně vždy volím hotely v oblasti Hurghada-jih.
stálý člen /
Wincenzzo
stálý člen /
před 5 lety
Wincenzzo
před 5 lety
Krasna pisecna plaz bez kaminku a koralu, a naslednym pisecnym dnem je u Hotelu ShamsAlam, plavat zde muzete kam se Vam zachce, a jak daleko chcete, nikde zadni hosi s pistalkama... a hlavne, plaz a more jsou liduprazdne, Dan za tuto paradu je cesta 2hodiny z letiste...
stálá členka /
evelina
stálá členka /
před 5 lety
evelina
před 5 lety
Moře a pláže vhodné ke šnorchlu či potápění určitě v oblasti Marsa Alam, můžu doporučit hotel Aurora, Brayka, Pensse, Shams Alam, zátoka Abu dabab-spousta krásného podmořského života( trnuchy, želvičky, murény, Siba, rejnok atd, všechny s pozvolným vstupem do moře, rybky hned v malé hloubce, korály krásné. Výlet určitě Sataya - (delfíny) a pláž El Lulli, jen škoda, že letos už splněno
Vložit odpověď