Kam do Řecka se chystáte?
Vloženo: 3. ledna 2018
Poslední příspěvek: 29. prosince 2019
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Zdravím všechny milovníky Řecka. TAK KAM TO BUDE LETOS? A proč? ))
Já přelom červen/červenec opět po x letech do Pargy, s láskou na to vzpomínám a musím to tam vidět znova!
Já přelom červen/červenec opět po x letech do Pargy, s láskou na to vzpomínám a musím to tam vidět znova!
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Je tam malá tabuľka Giola. Pár km za kekes beach. Určite to nájdete. Pri ceste vždy stojí veľa áut. Autom sa dá zísť dole do pol cesty. Je tam vždy veľa ľudí, ale nejak to neprekáža. V pohode sa dá za skákať.
legenda /
Lenči
legenda /
před 6 lety
Lenči
před 6 lety
Zdravím, děkuji moc za informaci. Taky jsme si říkali, že tento mimořádný přírodní úkaz musí být nějak značený. Dívali jsme se na Giolu na youtube a je vidět, že tam chodí spousta lidí. Budeme v Limenarii a Giola by měla být blízko. Tak ještě 3 měsíce a letíme!!
věrný člen /
Tom_D
věrný člen /
před 6 lety
Tom_D
před 6 lety
U mě to letos bude Lefkáda, ale už začínám mít zálusk na něco "exotičtějšího", méně známého, co v nabídkách CK chybí.
Docela mě lákají tyto - Milos, Ios, Naxos, Astypalea, Amorgos, Alonnisos a Ikaria (a spousta dalších ). Máte někdo osobní zkušenosti s některým z těchto ostrovů?
Docela mě lákají tyto - Milos, Ios, Naxos, Astypalea, Amorgos, Alonnisos a Ikaria (a spousta dalších ). Máte někdo osobní zkušenosti s některým z těchto ostrovů?
čerstvý příchozí /
matulee
čerstvý příchozí /
před 6 lety
matulee
před 6 lety
@anonym ~ dobrý den, mohla bych Vás prosím poprosit o vyplnění krátkého dotazníku na téma ŘECKO?Píši bakalářskou práci na toto téma děkuji
www.survio.com/survey/d…
www.survio.com/survey/d…
stálá členka /
Nailony
stálá členka /
před 5 lety
Nailony
před 5 lety
@Nailony ~ my tento rok Korfu -ešte sme tam neboli -ale vyzerá že je tam čo pozerať -určite si požičiame auto ako obvykle a tešíme sa aj na blízke ostrovy a do pre nás neznámeho Albánska. Ak je niečo čoby sme nemali vynechať -kľudne píšte .
Pozname ostatné západné ostrovy a sú nádherné-vrelo odporúčam . Milujeme Lefkádu-nádherná aj divoká príroda a tyrkysové pláže ale nie v Nidri -tam je dobrý nočný život,ale nie pláž. Zakyntos je parádny-množstvo krasnych zákutí, jaskyne,pláže ale aj rušné strediská, Kefalónia -má tiež svoje čaro- jaskyne pláže, mestečká a Ithaka ,malý , milý ostrovček.
Odporúčam aj Sithoniu a Sarti-tiež krásna oblasť, ešte sa tam chystáme vrátiť.
Grécko je proste nádherné- krásna príroda,úžasná história, milí domáci, super kuchyňa ,každá voľba dovolenky je super .
Pozname ostatné západné ostrovy a sú nádherné-vrelo odporúčam . Milujeme Lefkádu-nádherná aj divoká príroda a tyrkysové pláže ale nie v Nidri -tam je dobrý nočný život,ale nie pláž. Zakyntos je parádny-množstvo krasnych zákutí, jaskyne,pláže ale aj rušné strediská, Kefalónia -má tiež svoje čaro- jaskyne pláže, mestečká a Ithaka ,malý , milý ostrovček.
Odporúčam aj Sithoniu a Sarti-tiež krásna oblasť, ešte sa tam chystáme vrátiť.
Grécko je proste nádherné- krásna príroda,úžasná história, milí domáci, super kuchyňa ,každá voľba dovolenky je super .
Vložit odpověď