Chorvatsko od 531 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejlepší kemp Chorvatska

Vloženo: 25. listopadu 2017
Poslední příspěvek: 9. května 2019
anonym
Zdravím, moc vás prosíme s přítelem o radu. Chceme přšti rok do Chorvatska - konkrétně do nějakého kempu, nejlépe osvědčeného. Kde jste byli spokojení a všechno bylo super, je nám v podstatě jedno, kde konrkténě to bude. Máte zkušenosti? Proč se vám kemp líbil? děkujeme moc moc.

Odpovědi 4 odpovědi

anonym
před 7 lety
My byli v Chorvatsku zde, super areál, jak stany, karavany, mobilní domy. Mohli tam i pejsci, nejen pro děti skvělá zábava - nebylo si na co stěžovat, vážně SUPER.
anonym
před 6 lety
kemp Boban podrobnosti na WWW.chorvatsko.org (nádherná příroda)
pan Felbinger
Kristýna
před 5 lety
@anonym ~ Hezký den,
my jsme si oblíbili kemp Stupice na Istrii. Kemp se nachází na poloostrově Kamenjak, který je chráněnou krajinnou oblastí a leží cca 10 km od Puly. Kemp máme rádi zejména díky jeho poloze, pobřeží poloostrova je neuvěřitelně členité a nabízí mnoho míst pro koupání a vysoké skoky do vody, ve skalnatých zátokách naleznete nádherné oblázkové pláže, kde narazíte pouze na pár lidí.
Ubytovat se můžete ve vlastním stanu, karavanu, nebo si pronajmout mobile-home. V kempu je vynikající pizzérie a ve městečku mají výbornou zmrzlinu.
BoroFX
před 5 lety
Pekný je Zaton

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů