Zimní dovolená

Vloženo: 23. září 2013
Poslední příspěvek: 23. října 2014
anonym
Dobrý den,
s přítelem přemýšlíme, že bychom si k Vánocům nadělili nějakou zimní dovolenou, ne které bychom se ohřáli. Můžete nám, prosím, poradit, kde by to mohlo být pěkné a ne zas tak drahé? Děkuji, Markéta a Michal.

Odpovědi 10 odpovědí

anonym
před 11 lety
To záleží na tom,co je pro Vás drahé. Ale určitě parádní a teplá dovolená,když jsou u nás mrazy,je v Thajsku na Phi Phi.
anonym
před 11 lety
minulé vánoce jsme byli s manželem v Egyptě - sluníčko docela hřálo, občas foukal vítr, koupání v moři celkem jde, ale nepočítej že to bude jako v létě, největší nevýhoda je pak krátký den (ve 4 hodiny odpoledne je už tma)
anonym
před 11 lety
Na radu známé jsme se sestrou letos v únoru jeli na dovču do Egypta a popravdě, už bych tam v tuhle roční dobu nejela, na mě tam teda byla moc velká zima. Asi je tam hůř v únoru, než v prosinci, když se Bětka mohla koupat. A asi by bylo lepší vyrazit někam do Asie nebo do Karibiku. Sice je to trošku dražší, ale bude tam teplíčko. Nojo, tak příště...
anonym
před 11 lety
Dovolená v Thajsku se dá pořídit levně, osobně mám dobrou zkušenost s ostrovem Phuket. Stručně o něm psali na iDNESu tady: cestovani.idnes.cz...
anonym
před 11 lety
Já jsem zažila minulý rok krásnou zimní dovolenou v chorvatském Trogiru. Nebylo to sice na koupání, ale vyhovoval mi ta ten klid. Který obvykle v letní sezoně není. Takže jsme měli spoustu času si prohlédnout okolí a různé Chorvatské památky. Můžu vřele doporučit
anonym
před 11 lety
Za sebe mohu doporučit Kubu. Opravdu super Předloni jsem tam byl mezi svátkama s kámošem a bylo to nezapomenutelné, zážitek na celý život. Počasí bylo hodně dobrý, stabilní a vysoké teploty. Myslím, že rozhodně lepší než Egypt.
anonym
před 11 lety
Thajsko je jak pro dobrodružné, tak pro pohodové povahy. Osobně ale letos přemýšlím nad Marokem.
Mikey
před 11 lety
Maroko doporučuji... Ideálně poznávací zájezd.
anonym
před 11 lety
Slyšel jsem o Maroku, že se rychle "kazí" ve smyslu, že bílý turista je automatick vnímán jako chodící peněženka. Je to tak? Je to hodně o smlouvání?
anonym
před 10 lety
Ahoj,
něco takového jsem hledal také a nakonec jsem s rodinou vybral Dominikánskou republiku. Byli jsme na přelomu února a března. Prostě karibik, pohoda atd. V zimě tedy určitě dominikánskou nebo Kuba bude asi stejná - je hned vedle. Ta ale letos podražila.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů