k moři 2019
Vloženo: 22. června 2018
Poslední příspěvek: 22. července 2019

anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Ahojte, pro léto 2019 hledám spolucestující na dovolenou k moři. Nejraději létám do Řecka (ostrovy) na min. 10 dní, ale není podmínkou. Vypadá to, že příští rok už se mnou nebude nikdo z rodiny cestovat a proto hledám náhradu. Jsem životaschopná, 57 + z Prahy a mám ráda koupání, zábavu i lenošení.

anonym
čerstvý příchozí /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Dobrý den Ireno. Také bych v červenci nebo srpnu chtěla vycestovat do Řecka. Pokud stále hledáte, dejte vědět. E mail: [email protected] Zdena

Katina
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Katina
před 6 lety
Hledám spolucestující 60+ na rezervovaný zájezd na ověřené místo - Zakynthos, 11.-21.6. s polopenzí, odlet Brno. Někdo ze střední Moravy? kontakt: [email protected]

šipka
nová členka /
před 6 lety

Evaa
čerstvá příchozí /
před 6 lety
Evaa
před 6 lety
@lenko ~ Taky bych ráda vyrazila do Řecka, pokud máte ještě zájem, ráda se připojím. Jsem Eva, 55 let z Lbc, klidná, společenská, mohu kdykoliv během prázdnin. Kontakt [email protected]

Elena
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Elena
před 6 lety
@Elena napsal(a):
@anonym ~ Zdravím. Hledám také nějakou normální babu +65 na dovču do Řecka na ostrovy - preferuji Zakynthos, Kos, jižní Krétu. Nejlépe v 1/2 června na 10 - 12 dnů. Odlet z Brna. Kontakt : [email protected]
Elena

Elena
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Elena
před 6 lety
Také preferuji Řecko, třeba Zakynthos na 12 dnů, polopenze, jsou odlety jak z Brna, tak i z Prahy od ck Brenna, snad by se to dalo domluvit. Koukněte na ck Brenna Zakynthos, apart hotel PICCADILY. Kontakt [email protected]

Evajs
čerstvá příchozí /
před 6 lety
Evajs
před 6 lety
@anonym napsal(a):
Hledám spolucestující - ráda bych v červnu na Zakynthos - seniorka - Moravačka, kontakt na [email protected]

tyvona
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Vložit odpověď