Jste tu noví nebo delší dobu? Představte se
Vloženo: 26. března 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2022
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
Vítáme Vás na Cestolinu, sdělte nám pár slov o sobě
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
nový člen /
jan7483
nový člen /
před 6 lety
čerstvá příchozí /
JitaG
čerstvá příchozí /
před 6 lety
JitaG
před 6 lety
@Mikey ~ Ahoj,jmenuji se Jitka,mám 2 kloucky a nechci se vzdát cestování. Už jsem procestovala par státu v USA,navštívila jsem Španělsko,Itálii,Rakousko,Nemecko.Amerika je moje srdcovka,určité tam chci vzít svoje kloucky,také me láká Austrálie. Takže hledám,koukal po levných letenkach,abych mohla dětem vytvářet vzpomínky. Budu rada za každou radu. Diky
čerstvá příchozí /
Zdena1
čerstvá příchozí /
před 6 lety
Zdena1
před 6 lety
@Mikey ~ Zdravím všechny.Jmenuji se Zdena a jsem z Plzeňského kraje.Je mi 68 let a během 15ti let jsem zcestovala skoro celou Evropu.Z Afriky několikrát Tunisko a Egypt.A kousek Asie v Turecku.Miluji moře,Orient a ve Francii Provence.Podívala jsem se i do Pobaltských republik a také do nám méně známého Portugalska,které jsme celé projeli.Nádherná země.Několikrá Francie,Itálie,Chorvatsko atd.Ještě bych chtěla k moři v Řecku a mým snem byla Tanzánie safari,ale na to si už netroufám.Hory už v tomhle věku nemusím,ale mám je také ráda.Vyhrává u mě Šumava a jižní Čechy.Dříve jsem jezdila po našich památkách,dnes už méně.Byly to především hrady a zámky.Je to poznávání historie a to já ráda.
čerstvá příchozí /
Zdena1
čerstvá příchozí /
před 6 lety
čerstvá příchozí /
Janika
čerstvá příchozí /
před 6 lety
Janika
před 6 lety
@Mikey ~ Ahoj, jmenuji se Janika, jsem v důchodu a s manželem hodně cestujeme. Milujeme termály a navštívili jsme je v: Rakousku, Německu, Maďarsku, Slovinsku, Polsku, na Slovensku a v ČR. Bydlíme pár km od letiště, tak minimálně 1x za rok létáme na pobytové dovolené, byli jsme ve Španělsku, na Kapverdách, v Egyptě, v Bulharsku, autem jsme projeli Francii, Itálii, , Španělsko, Rakousko. Láká nás polský Balt, Polsko jsme si velmi oblíbili.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 6 lety
DanaDianaNoymi
před 6 lety
@Mikey ~ Projela jsem celou Evropu a Afriku , miluji cestování a tento web nyní se chystám do Dominikánské republiky
čerstvý příchozí /
Volpina
čerstvý příchozí /
před 6 lety
čerstvý příchozí /
Hhanka
čerstvý příchozí /
před 6 lety
čerstvá příchozí /
Pali
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Pali
před 5 lety
@Mikey ~ Ahoj,jmenuji se Milada. Jsem z Příbrami. Něco málo jsem navštívila Itálii ,Bulharsko,Řecko, Chorvatsko, Turecko, Cypr.
New York,Miláno, Barcelona -poznávací zájezd. A nějaké lyžování také Itálie a Rakousko. Vždy vše někdo zařizoval ,protože mé znalosti cizí řeči mi jsou opravdu cizí teď bohužel nastala chvíle, že nemám s kým cestovat. Ráda bych se podívala do Skotska nebo Kubu. Tak se zatím mějte cestovatele a třeba se někdy uvidíme
New York,Miláno, Barcelona -poznávací zájezd. A nějaké lyžování také Itálie a Rakousko. Vždy vše někdo zařizoval ,protože mé znalosti cizí řeči mi jsou opravdu cizí teď bohužel nastala chvíle, že nemám s kým cestovat. Ráda bych se podívala do Skotska nebo Kubu. Tak se zatím mějte cestovatele a třeba se někdy uvidíme
věrná členka /
anaj
věrná členka /
před 5 lety
Vložit odpověď