Jste tu noví nebo delší dobu? Představte se
Vloženo: 26. března 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2022
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
Vítáme Vás na Cestolinu, sdělte nám pár slov o sobě
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
před 6 lety
Jsem Michal Vávra a Cestolino.cz jsem v roce 2012 založil, snažíme se s celým týmem vytvořit platformu pro cestovatele, kde mohou sdílet svoje zážitky z cest a vzájemně si pomáhat a radit.
Připravujeme užitečné informace o zemích a místech v průvodci , o letištích a aerolinkách . V akčních nabídkách hledáme levné zájezdy a letenky. Srovnáváme nabídky cestovních kanceláří, sdružujeme recenze hotelů a jejich seznam , abyste si mohli lépe vybrat Vaši dovolenou.
Bydlím v Turnově a rád poznávám Řecko, navštívil jsem např. Island, Maroko, Itálii, Španělsko, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Dánsko, Švédsko... A rád bych se v dohledné době vydal na Azory...
Připravujeme užitečné informace o zemích a místech v průvodci , o letištích a aerolinkách . V akčních nabídkách hledáme levné zájezdy a letenky. Srovnáváme nabídky cestovních kanceláří, sdružujeme recenze hotelů a jejich seznam , abyste si mohli lépe vybrat Vaši dovolenou.
Bydlím v Turnově a rád poznávám Řecko, navštívil jsem např. Island, Maroko, Itálii, Španělsko, Estonsko, Litvu, Lotyšsko, Dánsko, Švédsko... A rád bych se v dohledné době vydal na Azory...
nový člen /
Karolína_Palečková
nový člen /
před 6 lety
Karolína_Palečková
před 6 lety
Zdravím všechny cestovatele, já jsem Karolína Palečková - mladá maminka, která v současné době cestovala spíše po České republice, ale i tady je krásně. Letos bych se konečně zas chtěla vydat za hranice a to konkrétně do mého milovaného Řecka. Na Cestolino jsem narazila díky cestovatelské seznamce, jelikož sháním parťáky na ty moje cesty s dítětem.
čerstvý příchozí /
dusanperutka
čerstvý příchozí /
před 6 lety
dusanperutka
před 6 lety
@Mikey ~ Ahoj, jmenuji se Dušan, a pocházim z Moravy, z Hranic. Miluji cestování, a horskou turistiku, od května 2017, kdy jsem poprvé letěl letadlem jsem propadl lákadlu pohodového cestování s nízkonákladovkama, a do letošního února jsem už 7x letěl. Mé nejbližší výlety jsou za týden na Sardinii, ke konci května na Sicilii a na konci června na Ibizu. Začátkem prázdnin mám v plán mini trip autem do Dolomit, na Gardu a na Chorvatský Murter. Tak v zkratce o mne
čerstvý příchozí /
xypani
čerstvý příchozí /
před 6 lety
xypani
před 6 lety
@Mikey ~ Ahoj, jsem Marcela..... No něco málo jsem již viděla, ale můj sen, již od mládí, je safari v Africe. Po tom moc toužím. Třeba to ještě stihnu.......je mi již 65.let.....neumìm jazyky a tak jsem stále závislá na překladateli. A kde jsem již byla, Evropa skoro celá, Asie.. tehdejší SSSR, Vietnam, Thajsko, Bali, jo a byla jsem v Austrálii..... tedy chybí mi ta Afrika a Amerika..
čerstvá příchozí /
Lenča007
čerstvá příchozí /
před 6 lety
Lenča007
před 6 lety
Ahojky jmenuju se Lenka a jsme tady jen chvilku, a jako všíchi tady ráda cestuji. Moje srdeční záležitost je španělsko a ostrov Tenerife. Jinak jsme křtěná Vltavou a žiji tedy v Praze celý život. Co se toho cestování týká, tak mám za sebou Tunis, Ibizu, Tenerife, Valencii, Maďarsko, Německo a to je asi tak všechno
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Ahoj, cestuji rada a casto. Obcas neni s kym, takze vyuziji cestovatelskou seznamku. A vzdycky to vyslo . Jsem spise na interiery nez exteriery. Tzn. zamecky, palace, muzea a tak. Treba tady s nekym nekam taky vyrazim. Mejte se
nová členka /
Jarmila66
nová členka /
před 6 lety
Jarmila66
před 6 lety
@Mikey ~ Jmenuji se Jarmila a mezi mé záliby patří hlavně chata a cestování. S manželem jsme projezdili Slovensko, Rakousko, Německo. Byli jsme ve Francii, Bulharsku, Chorvatsku, Slovinsku. Cestování už pro nás není tak snadné jako dřív, ale nevzdáváme to. Nyní mám v plánu Jordánsko společně s dcerou a vnoučaty. Ráda si tu pročítám diskuze a sleduji zájezdy.
čerstvý příchozí /
Terra
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Terra
před 6 lety
Ahoj jsem Tereza Tigana. Cestuji moc ráda. Mám za sebou téměř celou Evropu, Turecko, Egypt, Tunisko, USA. Letos mě čeká Andalusie kterou mám moc ráda a Dubaj. Plánuji cestu na Havaj a moc ráda bych se dozvěděla zkušenosti ostatních cestovatelů a to nejen o Havajských ostrovech.
čerstvý příchozí /
Daddy
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Daddy
před 6 lety
Zdravím všechny cestovatele zde na Cestolino. cz. Jmenuji se Drahomíra Maresová a jsem z Brna. V minulosti jsme procestovala všechny Kanárské ostrovy, Baleáry, řecké ostrovy Kréta, Zakynthos, Samos, Simi, Santorini, Kalymnos, Thasos.Z Afriky sever. Nyní se chci rozjet do vzdálenějších destinací a dychtivě sleduji tipy a poznatky na Cestolino. cz.
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
před 6 lety
Vítám nové členy
@Zdenka5 ~ Zkuste se podívat nebo přidat příspěvek do cestovatelské seznamky, spousta lidí tu řeší podobný problém...
@Ilus ~ souhlasím, Španělsko je krásná země.
@dusanperutka ~ V Hranicích mám kamaráda, moc pěkné město. Máte toho v plánu docela dost Kdyžtak si nastavte odpočet.
@xypani ~ Safari, to bych také rád někdy zažil...
@Lenča007 ~ Také pěkný seznam zemí
@anonym ~ V seznamce určitě někoho na interiéry najdete...
@Jarmila66 ~ To jsem rád, že se Vám tu líbí. Pár tipů k Jordánsku je zde.
@Terra ~ Slušný seznam zemí
@Zdenka5 ~ Zkuste se podívat nebo přidat příspěvek do cestovatelské seznamky, spousta lidí tu řeší podobný problém...
@Ilus ~ souhlasím, Španělsko je krásná země.
@dusanperutka ~ V Hranicích mám kamaráda, moc pěkné město. Máte toho v plánu docela dost Kdyžtak si nastavte odpočet.
@xypani ~ Safari, to bych také rád někdy zažil...
@Lenča007 ~ Také pěkný seznam zemí
@anonym ~ V seznamce určitě někoho na interiéry najdete...
@Jarmila66 ~ To jsem rád, že se Vám tu líbí. Pár tipů k Jordánsku je zde.
@Terra ~ Slušný seznam zemí
Administrátor /
Dáša
Administrátor /
před 6 lety
Dáša
před 6 lety
Ahoj všem, jmenuji se Dáša a pocházím ze severních Čech. Tady na webu se podílím na obsahu, aby články byly zajímavé a informace měly vypovídající hodnotu.
Ráda cestuji a poznávám nové lidi. Mezi země, které jsem navštívila patří například Německo, Polsko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Itálie, Černá Hora, Bosna a Hercegovina, Řecko, Bulharsko a další. Baví mě hledat levné letenky, poslouchat dobrou muziku, jíst kvalitní jídlo a mimo jiné také psaní, čtení, historie a vlastně od všeho trochu.
Mým velkým snem je Španělsko, Portugalsko a USA.
Ráda cestuji a poznávám nové lidi. Mezi země, které jsem navštívila patří například Německo, Polsko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Itálie, Černá Hora, Bosna a Hercegovina, Řecko, Bulharsko a další. Baví mě hledat levné letenky, poslouchat dobrou muziku, jíst kvalitní jídlo a mimo jiné také psaní, čtení, historie a vlastně od všeho trochu.
Mým velkým snem je Španělsko, Portugalsko a USA.
Vložit odpověď