Jednodenní zájezdy k moři - stojí to za to?

Vloženo: 16. prosince 2018
Poslední příspěvek: 9. ledna 2019
anonym
Dobrý večer, máte někdo zkušenost s jednodenním zájezdem k moři. V pátek vyjet, sobota koupačka a v neděli zpět v Čr. Byli jste spokojení? A kde jste případně byli? Nebo to bylo spíše unavující? Díky za názory.

Odpovědi 1 odpověď

kikiP_
před 6 lety
Byla jsem před rokem a půl tímto stylem v Benátkách. V pátek večer odjezd, ráno příjezd do Lido di Jesolo, celodenní koupání a na večer trajekt a prohlídka Benátek. Noční odjezd zpět do ČR. Je to sice nápor, jelikož se dvě noci po sobě nevyspíte v posteli, ale není to úplně k zahození. Když nepočítám fakt, že cestovku, se kterou jsme jeli, bych asi nedoporučila, tak to byl fajn výlet. Lido di Jesolo mohu jen doporučit. Není tam tak draho, jako třeba v typicky turistickém Bibione nebo Lignanu, je tam hodně obchůdků a restaurací a moc hezké okolí. Samozřejmě je to spaní v autobusu trošku nepohodlné, ale určitě byste si to užili, ať už zvolíte Itálii nebo Chorvatsko.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů