Polsko od 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Zájezd Osvětim

Vloženo: 8. ledna 2019
Poslední příspěvek: 27. září 2023
anonym
Ahoj, ráda bych se konečně podívala do Osvětimi. Je lepší jít to s průvodcem? A nevíte jak se pohybuje vstupné? Děkuji

Odpovědi 3 odpovědi

Darina
před 6 lety
Ahoj, průvodce v češtině funguje jen o prázdninách a musí být skupina. Český průvodce je v 10:00, 12:00, 14:00. Prohlidka trvá cca 3 hodiny. Bez průvodce je vstup zdarma. Rezervaci případně doporučuji minimálně týden dopředu. Víc info jsem tenkrát čerpala na těchto stránkách osvetim-navsteva.webnode.cz… (pán se tím opravdu zabývá).
MaláPotvora
před 5 lety
Bez průvodce podle mě nemá cenu. Ten výklad je opravdu zajímavý. Bohužel v češtině pouze v červenci a srpnu. Ale pokud ovládáte angličtinu/němčinu/polštinu, tak i zbytek roku. Prohlídka trvala 6 hodin. Otevírá se ráno od 7.30, je lepší tam být dříve, není tam ještě tolik skupin. Byli jsme minulý rok a musím říct, že už při průchodu turniketem na vás padne bolest toho místa. Ale myslím, že by to měl vidět každý.
anonym
před 12 měsíci
Ahoj, byla jsem tam před dvěma lety, na organizovaném zájezdu. Je to určitě zajímavé.Prohlídka byla s polskou průvodkyní,která mluvila dobře česky. Nafasovali jsme sluchátka a ona mluvila do mikrofonu. Jestli se dá jít i bez průvodce, to nevím. Bylo tam opravdu hodně lidí. Jsou tam vlastně dva tábory kousek od sebe (popojížděli jsme busem), Osvětim I a Osvětim Březinka. Já se o historii dost zajímám, bylo zajímavé to vidět, ale trochu mi vadily ty davy lidí - https://tiqets.tp.st/Z8YA3SwK

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů