Dárek pro cestovatele
Vloženo: 11. listopadu 2018
Poslední příspěvek: 23. října 2021
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
Ahoj všem cestovatelům. Moje přítelkyně je vášnivá cestovatelka stejně jako já. Máte nějaké nápady co jí dát k Vánocům? Co se hodí na cesty nebo by potěšilo cestovatelskou duši? Za každou radu budu rád. Díky
Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce /
před 6 lety
Kristýna
před 6 lety
@anonym ~ Já bych ještě doplnila- solární nabíječka, selfie tyč, dron, gopro, stylový obal na pas, cestovní polštář, cestovní kosmetika/žehlička/hřeben, cestovní šála, která se dá využít i jako šaty, přehoz atd., filtr na vodu, powerbanka, skládací příbory/misky/hrnky, vodotěsný obal, digitální závěsná váha, vstupenky na cestovatelské přednášky, kurzy cestovatelské fotografie, kindle, cestovní adaptér, chat sim, trekové hůlky, hamaka, rychleschnoucí ručník, kompresní obal na oblečení. Super nápadem jsou také třeba jmenovky na zavazadla s osobním věnováním, kožený obal na pas, plecháčky s cestovatelskými potisky nebo řetízek se zeměkoulí.
Polovinu z těchto věcí mám a druhou půlku snad postupem času dostanu taky.
Polovinu z těchto věcí mám a druhou půlku snad postupem času dostanu taky.
čerstvá příchozí /
Evittka
čerstvá příchozí /
před 4 lety
Evittka
před 4 lety
no, ja som tiez vasniva cestovatelkyna a vzdy mam problem s tym, ze bud stratim fotak aleob ho rozbijem.. mobil nerobi take dobre fotky, proste zrkadlovka musi byt. tak co keby si jej kupil zrkadlovku ? vas-pomocnik.cz/zrcadlovky/ napriklad tu sa umiestnili najvyssie klasika cannon a nikon. ja som mala nikon a bola som s nim spokojna.. ale odporucam aj cannon, len to terba ist hlbsie do specifikacii
čerstvý příchozí /
Zdeněk7777
čerstvý příchozí /
před 4 lety
čerstvý příchozí /
Zdeňka122cestovatelka
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Zdeňka122cestovatelka
před 3 lety
@anonym ~ Dobrý den, mladí mi k narozeninám dali poznávací hru na ven - jmenuje se to Nachozeno a do té doby jsem o tom nikdy neslyšela. Ale moc jsem si to užila a člověk se při tom dozví zajímavé informace. Podívejte se na jejich stránky, třeba vás to také osloví. tady se podívejte
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
Vložit odpověď