Oblíbená destinace, která VÁS vůbec neláká
Vloženo: 16. dubna 2018
Poslední příspěvek: 13. února 2019
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Ahoj, jen tak pro zábavu:
Máte nějakou zemi nebo místo, které je hrozně turisticky oblíbené, a vás to tam přitom vůbec neláká? Mě třeba vůbec netáhne Paříž a těžko se mi to lidem vysvětluje
Máte taky něco takového???
Máte nějakou zemi nebo místo, které je hrozně turisticky oblíbené, a vás to tam přitom vůbec neláká? Mě třeba vůbec netáhne Paříž a těžko se mi to lidem vysvětluje
Máte taky něco takového???
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Mě obecně neláká USA, hodně mých známých by tam s nadšením jelo. Ale já na této zemi nevidím nic převratného, tedy vůbec mě to nechytá tzv. za srdíčko. Byla jsem vždy orientována spíše opačným směrem. Zajímala mě Asie - má vysněná země je Japonsko.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 7 lety
DanaDianaNoymi
před 7 lety
Vůbec mě neláká Thajsko , ani korunu bych za něj nedala, připadala bych si jak v Čechách a to já nesnáším . Letím do Mexika .
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Mimo mě jde zase úplně Egypt. Známá tam jezdí snad každý rok, vždycky všechno vychvaluje, ukazuje fotky - je doslova nadšená. Mě pořád přemlouvá, abych jela s ní, ale nedostane mě tam. Prostě mě tam absolutně nic neláká. Stejně je to zvláštní, jak má každý člověk rád něco úplně jiného.
legenda /
Arne1
legenda /
před 6 lety
Arne1
před 6 lety
Destinace ? Neuvažuju státy ale oblasti. Neláká mne například Marsa Alam v Egyptě - je to předražená oblast daleko od vlastního Egypta.
Neláká mne Balaton na koupání, raději termály a pak stánky s vínkem.
Neláká mne Alanya a Antalya - je to silně přeturistováno.
Dost velkou nedůvěru mám k Řecku, asi proto že mne tam párkrát zatáhli na "řecký večer" a ve skutečnosti mne pak třeštila hlava z techno diskotéky.
Jiné zde zmiňované destinace mne lákají, ale raději po vlastní ose než s cestovkou. Nechápu, proč jsou zájezdy například do Albánie s costovkou tak příšerně drahé. A například ex-SU republiky jsou lahůdka - známí dělají každý rok výpravy do zakavkazských republik a jen tiše závidím když vyprávějí. Osobně právě chystám letošní výpravu do velmi příjemného Běloruska.
A pak mne lákají všecny státy, které dosud nemám "vybarvené"
Neláká mne Balaton na koupání, raději termály a pak stánky s vínkem.
Neláká mne Alanya a Antalya - je to silně přeturistováno.
Dost velkou nedůvěru mám k Řecku, asi proto že mne tam párkrát zatáhli na "řecký večer" a ve skutečnosti mne pak třeštila hlava z techno diskotéky.
Jiné zde zmiňované destinace mne lákají, ale raději po vlastní ose než s cestovkou. Nechápu, proč jsou zájezdy například do Albánie s costovkou tak příšerně drahé. A například ex-SU republiky jsou lahůdka - známí dělají každý rok výpravy do zakavkazských republik a jen tiše závidím když vyprávějí. Osobně právě chystám letošní výpravu do velmi příjemného Běloruska.
A pak mne lákají všecny státy, které dosud nemám "vybarvené"
Vložit odpověď