Kapverdské ostrovy od 17 290 Kč
Zobrazit zájezdy

Kapverdské ostrovy - kdy vyrazit?

Vloženo: 23. října 2014
Poslední příspěvek: 18. ledna 2019
anonym
Dobr den, jaké je počasí na Kapverdách, dá se tam jezdit celoročně - tedy i v zimě, jaké je tam počasí ( slyšel jsem že tam dost fouká ), jaký hotel by jste doporučili. Děkuji

Odpovědi 6 odpovědí

anonym
před 10 lety
Počasí je tam poměrně stejné 26-30 st.voda v zimě asi 22 a v létě prý o něco víc. Vítr fouká téměř stále,jsou tam pěkné vlny.My jsme byli na ostrově Sal v hotelu Riu Garopa/Funana.Mohu vřele doporučit.Lidé si chválí i ostrov Boa Vista...dají se tam najít méně větrná místa.
anonym
před 10 lety
vloni jsem s vnoučaty/1 a3 roky/byla na salu v dubnu-nádherná dovolená.krásné koupání,občas fouklo,ale bylo to ok.V říjnu bylo ještě tepleji,opět nádhera,a proto jsem tam s vnoučaty strávila i Silvestra.Hotel OA Belorizonte.první dva dny trochu chladněji,ale pak vedro,nádherné koupání,dětičkám se tam moc líbilo.Všude čisto,perf.oslava,moc milí lidé.prostě super
anonym
před 10 lety
Taky by se mi líbila možnost jet 3x do roka na Kapverdy a ještě s dvěmi dětmi. Jsem zvědavá, jestli se tam vůbec kdy podívám
Intago
před 6 lety
A výsledkem byla změna plánu. Z řady důvodů jezdím na 15 dní v lednu na jih Tenerife, už 6x. Jeden den na pláži, druhý autobusem do pralesa... Velká spokojenost...
intago.sweb.cz/Tenerife.htm
anonym
před 6 lety
Dobrý den,
na který ostrov a do kterého hotelu byste doporučili cestovat, a to pokud možno nikoliv z Prahy (z Vídně, z Brna, z Bratislavy). Jsme 3 dospělí lidé, z toho 2 špatní plavci, jsme nároční na jídlo.
anonym
před 6 lety
Kapverdy jsou skvělý na počasí vlastně celý rok. Je tam část roku kdy jsou nižší teploty (stále nad 20). Moc tam neprší, kolem 350 slunečných dní v roce a akorát je potřeba počítat s tím že tam fouká, což já mám spíš rád. Klidně mrkněte tady na počasí www.kapverdy.org/pocasi-a…

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů