Koupání v Atlantiku v Maroku
Vloženo: 21. května 2018
Poslední příspěvek: 22. června 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
Ahoj. Máte někdo zkušenosti z pláží u Atlantiku v Maroku? Prý voda není moc teplá ani v létě? Jak je to s koupáním u žen - je mi jasný že v turistivkých letoviscích to je normální, ale co mimo turistická centra? Je to v pohodě, nebo je potřeba respektovat nějaké omezení? Díky.
nový člen /
Tomek
nový člen /
před 6 lety
Tomek
před 6 lety
No, když jsme projížděli podel pobřeží atlantiku, můžu říct že koupat se dalo - byl srpen. Ale žádné kafe to nebylo. Ale zažili jsme často dost velké vlny - 2 metry a tak. Jinak s koupáním jsme si hlavu nelámali, Maroko je k turistům celkem tolerantní. Jasně, že trochu respektu to chce - nahoře bez by asi vhodné nebylo, nicméně žena se koupala i slunila normálně a problém nikde nebyl. Místní jsou ve větších městech také na pláži muži i ženy. Mimo města je fakt, že jsme viděli ženy na pláži jen ve skupinkách a oblečené - a to ještě jen jako doprovod děcek, které se samozřejmě koupali a dováděli okolo.
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Byli jsme vloni v červenci a všechno super. Agadir, hotel Sofitel - na úrovni, perfektní servis komfortní. Teplota vody taky dobrá. Koupali jsme se na pláži uplně v pohodě. Jídlo super, celkově jedna z nejlepších dovolených. Většina lidí na pláži byli Evropani, koupala jsem se normálně v dvoudílných plavkácch a žádný problém.
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Atlantik je v Maroku studený, velké vlny. Dovolená pěkná, super servis ale nic pro ty co mají rádi koupačku v teplém moři.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 6 lety
DanaDianaNoymi
před 6 lety
Byla jsem v Maroku a po pravdě pořádně jsem si v Atlantiku nezaplavala. Maroko je nádherné ale již nikdy , miluji moře a plavání a to se mi zde nedostávalo
nová členka /
Jitulle
nová členka /
před 6 lety
Jitulle
před 6 lety
Jen reaguje o servise, my měli super servis všude, ale musím říct mě nadchlo vnitrozemí a Sahara. Erfoud Tineghir Qarzazate-nádherné hotely s koupačkou, západ slunce na Sahaře-nejlepší dovča ze všech arab country jako Kuwait, Qatar, Oman a UAE!!! hotely jsou jakoby ve francouzském stylu nebo jak to říct, super super jídlo a krásně čisté a opravdu hezké. Agadir, Casa atd. naprosto něco jiného.
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Můžu srovnat teda jen s Egyptem, UAE, a rozhodně co se týká služeb v hotelu tak Maroko top! Ale pravda taky je že voda v moři nejstudenější, ale zas taková tragrdie to není. Ale v hotelovém bazénu je telplá kdo jezdíte na prkně nebo kite tak si taky určitě zajezdíte víc.
Vložit odpověď