All inclusive do SAE nebo polopenze?
Vloženo: 3. listopadu 2017
Poslední příspěvek: 27. dubna 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Dobrý den,poprvé se s rodinou vypravujeme do Emirátů a máme bouřlivou debatu doma, jestli si vzít all inclusivenebo jen polopenzi? Máte s tím nějaké zkušenosti? Nejede s námi žádné malé dítě, především proto se ptám. Rádi zkoušíme i cizí jídla, ale jde mi o to, že ani netuším jak je tam draho, nerada bych aby se nám ta dovolená prodražila.děkuji za rady.Zuzana
čerstvá příchozí /
Jani
čerstvá příchozí /
před 7 lety
Jani
před 7 lety
Byly jsme s dcerou před měsícem v Dubaji v městském hotelu s polopenzí, úplně nám to stačilo, bylo velké teplo a tedy menší chuť k jídlu. V hotelu bylo na výběr z oběda či večeře, braly jsme jen večeře. Teplá jídla byla opravdu výtečná, úžasně připravená masa, denně ryby...příplatku za polopenzi jsem nelitovala. Část hostů měla jen snídani, cestovali po okolí a jedli ve fast foodech jako KFC nebo si něco koupili v marketech a taky v pohodě. Nechtělo se nám po 8 dnech domů...Tak si to taky krásně užijte Jana
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Já myslím, že hodně záleží na tom, co od dovolené čekáte a jací jste jedlíci. Jestli chcete hodně cestovat a nebo vám stačí snídaně, večeře a přes poledne něco menšího jako ovoce, bude určitě lepší polopenze. Jestli se chcete válet celou dobu na pláži nebo být v hotelu a užívat si plný servis, vemte all inclusive. Vidím, že příspěvek je už starší, ale třeba se to bude někomu hodit ještě. V supermarketech nakoupíte jen o trochu dráž než u nás a mají tam často i salátové bary, nějaká pečená masa, přílohy a další hotovky, takže si prakticky můžete už od 100 - 150 korun koupit plnohodnotný oběd v marketu, jak píše Jani. Všem mířícím do Emirátů přeji hezkou dovolenou!!!
Vložit odpověď