Vízum do Egypta bez CK, potřebuji doklad o ubytování?
Vloženo: 13. března 2018
Poslední příspěvek: 13. května 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Dobrý den , jedu do Egypta bez cestovky, ubytovaná budu v soukromí u známých. Jak je to s žádostí o vízum přímo na letišti v Marsa Alam. Stačí mi pouze platný pas a peníze, nebo musím mít i doklad o rezervaci ubytování?
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
dobry den, mne vzdycky stacil pas a penize, vubec se v tom nestourali, je jim to jedno.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
a na letišti v Marsa je nějaká přepážka, kde vízum vystaví ?
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
asi ano, letam do hurghady, ale myslim, ze to musi byt vsude podobne.
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 7 lety
kikiP_
před 7 lety
Přepážka pro koupi víza je na každém egyptském mezinárodním letišti. Pokud chcete mít jistotu tak od poloviny loňského roku lze vyřídit vízum do Egypta i elektronicky: visa2egypt.gov.eg
stojí stejně jako na letišti 25$
www.cestolino.cz/pruvodce… zde jsou podmínky.
stojí stejně jako na letišti 25$
www.cestolino.cz/pruvodce… zde jsou podmínky.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
děkuji za info. Pokud budu chtít koupit vízum přímo na letišti v Marsa, tak po mne dioklad o ubytování nebudou požadovat ? nebo je to podmínka pro vystavení víza.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Stánek kde se prodávají víza je na levé straně,hned po vstupu do haly.Táňa
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Petro, dozvěděla jste se něco víc ohledně víza? Taky cestujeme bez cestovky a budeme bydlet u známých a přesně tohle teď řešíme. Zatím jsme v Marse Alam byli pouze s cestovkou a měli vízum přes cestovku, v Marse na letišti je stánek pro koupi víza vlevo, ale taky by mě zajímalo, zda vyžadují doklad o ubytování,protože ten nemáme. A místo pobytu se také píše do kartičky, která se vypisuje v letadle a předává myslím právě u víza. Zatím jsme tam vždy psali hotel, tak teď taky pátráme.
Kdybyste se něco dozvěděla, napište tady prosím.
Kdybyste se něco dozvěděla, napište tady prosím.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
je to tak, jak se tady pise. nechte si predem poslat adresu, at vite, co tam vyplnit, a mejte pripraveny treba radsi telefon na zname, u kterym budete bydlet, ale temer jiste jim to bude uplne jedno. jestli nechcete mit stres po ceste, zaridte si to predem online, usetrite i cas na letisti.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Dobrý den , taky jsem jezdila pouze s cestovkou do hoteku a vízum nám dávali v hale u stánků podle cestovky, kde mají i seznamy lidí a jejich ubytování. Tëď právě poletím poprvé bez cestovky a ubytování budu mít v soukromém bytě a přesnou adresu taky neznám, protože mne známí vyzvednout na letišti a zavezou mne tam.Tak jsem se poptávala i jinde a opravdu nikdo žádný doklad o ubytování nechce , stačí pouze pas a peníze. Pouze pokud si zajištujete vízum před odletem přes velvyslanectví, tak tam to požadují - chtějí přímo rezervační smlouvu z hotelu.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
A můžu se zeptat, kdy letíte? A máte to tedy zjištěno na 100%? My taky budeme u známých a ti nás vyzvednou na letišti, přesně jako Vás, tak akorát nevím, co teda napsat do toho formuláře v letadle Anebo jestli teda raději koupit vízum elektronicky, ale to Vám přece taky potom lepí do pasu při příletu, takže předpokládám, že by měli seznam jako když koupíte u cestovky. Nebo to funguje jinak? Je tady někdo, kdo má zkušenost s elektronickým vízem?
Děkujiiii
Děkujiiii
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Ještě mrkněte na tyhle stránky, jsou tam taky dotazy ohledně víza
vegypte.cz/vizum/. ´Jinak já letím až v červenci. V letadle stačí vyplnit pouze město kam letíte, nemusíte přesný název hotelu.Nikdo to nekontroluje .
vegypte.cz/vizum/. ´Jinak já letím až v červenci. V letadle stačí vyplnit pouze město kam letíte, nemusíte přesný název hotelu.Nikdo to nekontroluje .
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Moc děkuji za info, nebyla jsem si jistá, zda, když vypíšu v letadle do karty jen město, zda to po příletu na letišti nebudou chtít upřesnit.
My letíme v květnu, už se těšíme.
Kdyby jste ještě někdo tady věděli přesně, že nepotřebují přesné místo pobytu, dejte prosím vědět.
Děkujiiii
My letíme v květnu, už se těšíme.
Kdyby jste ještě někdo tady věděli přesně, že nepotřebují přesné místo pobytu, dejte prosím vědět.
Děkujiiii
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Dobrý den, dá se vizum na letišti zaplatit kartou?
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Nám v Hurghadě řekli, že kartou platit nemůžeme. Jedině v hotovosti a v dolarech.
legenda /
Arne1
legenda /
před 7 lety
Arne1
před 7 lety
Šmarjá... Proč by po vás bankovní úředník který vám prodává vízovou nálepku měl něco chtít ? On vůbec nemá šanci poznat jestli jedete s cestovkou nebo sám ! Může to zajímat pouze razítkovače pasů, tomu dáváte příletovou kartičku kde vypisujete jméno hotelu - NEMÁ ALE ŠANCI TO ZKONTROLOVAT, pro jednoduchost tam napište libovolný hotel z té oblasti...
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Vízum na letišti v Marse zakoupíte v hale ve směnárně
stálá členka /
HanaPetříková
stálá členka /
před 7 lety
HanaPetříková
před 7 lety
Dobrý den,
vzhledem k množícím se dotazům a nejasnostem jsme se rozhodli článek o vízech do Egypta ještě rozšířit, mimo jiné o přesný postup žádosti o e-vízum. Můžete se podívat zde: www.cestolino.cz/pruvodce…
Cena 25 USD je konečná, žádné další poplatky se neplatí.
vzhledem k množícím se dotazům a nejasnostem jsme se rozhodli článek o vízech do Egypta ještě rozšířit, mimo jiné o přesný postup žádosti o e-vízum. Můžete se podívat zde: www.cestolino.cz/pruvodce…
Cena 25 USD je konečná, žádné další poplatky se neplatí.
Vložit odpověď