Kefalonie - mohu s půjčeným autem jet trajektem na pevninu?
Vloženo: 22. března 2018
Poslední příspěvek: 22. března 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli když si půjčíme auto na Kefalonii, můžeme s ním trajektem na pevninu.
stálá členka /
HanaPetříková
stálá členka /
před 7 lety
HanaPetříková
před 7 lety
Ahoj Jarko,
bude záležet na podmínkách konkrétní půjčovny. Některým to vadit nemusí, některé to možná vůbec nedovolují. Našla jsem zrovna prostřední variantu, kdy potřebujete písemný souhlas půjčovny:
"The renters are not allowed to transfer the cars outside the Kefalonia's island boarders without the written permition of our office." (www.mercury-rentacar.com…)
Takže možné to je, bude to o domluvě. Radši to zkuste dojednat předem, jestli vám na tom hodně záleží.
bude záležet na podmínkách konkrétní půjčovny. Některým to vadit nemusí, některé to možná vůbec nedovolují. Našla jsem zrovna prostřední variantu, kdy potřebujete písemný souhlas půjčovny:
"The renters are not allowed to transfer the cars outside the Kefalonia's island boarders without the written permition of our office." (www.mercury-rentacar.com…)
Takže možné to je, bude to o domluvě. Radši to zkuste dojednat předem, jestli vám na tom hodně záleží.
Chystáte se na trajekt? Doporučujeme zajistit si lístky s předstihem...
Aby vaše nalodění proběhlo bez komplikací, zarezervujte si trajektové lístky online. Společnost Direct Ferries zprostředkovává lístky pro více než 3 000 tras, ověřte si trasu a cenu lístku.
Vložit odpověď