Nejlepší hotel v Egyptě cena/výkon??
Vloženo: 20. října 2017
Poslední příspěvek: 4. dubna 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Zdravím vás, mám dotaz na všechny, kteří kdy byli v Egyptě. Našli ste nějaký hotel kam by jste jezdili nějak pravidelně? Uchvátil vás nějaký natolik? Zajímá mě i poměr cena/výon. Kamarádka mi totiž říkala že 4* hotel je pro ni většinou lepší jak 5*. Jak to máte vy? Máte nějaký hotel, který by vás příjemně překvapil?Dejte mi inspiraci, kam si zajet )))))
věrná členka /
kikiP_
věrná členka /
před 7 lety
kikiP_
před 7 lety
teď už možná zbytečná odpověď, ale my jezdíme pravidelně do Sentido Mamlouk Palace... hotel nádherný, personál ochotný, super animátoři... zatím se nechystáme měnit... nepatří k nejlevnějším, ale dají se sehnat i velmi levné termíny, zejména na first minute
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Vrele doporucuji. Je propojeny prave s Mamloukem, takze mate k dispozici 2 hotelove komplexy, plne zarizene, ciste, nadherne a sluzby opravdu luxusni. Absolutne bez vyhrad. Zrovna objednava u blue style s odletem od 15.6.2018, treba se potkame
Navic cesti animatori, detsky klub....ubytovani klasika, nic extra, ale ciste, vse fungovalo, na pokojich rychlovarne konvice, kazdy den doplnovali nescafe, smetanu, caje i cukry.....
Detske hriste, tobogany, klouzacky pro nejmensi...
Opravdu super...
Bez vyhrad
Navic cesti animatori, detsky klub....ubytovani klasika, nic extra, ale ciste, vse fungovalo, na pokojich rychlovarne konvice, kazdy den doplnovali nescafe, smetanu, caje i cukry.....
Detske hriste, tobogany, klouzacky pro nejmensi...
Opravdu super...
Bez vyhrad
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Milá Hanko, vaše kamarádka má naprostou pravdu. Pokud netrávíte pod střechou hotelu většinu času, tak je pětka na prd. V Egyptě je veký rozdíl mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale mezi čtyřmi a pěti poměrně malý. Ty služby navíc, pokud vůbec jsou, tak stejně asi nevyužijete.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
je dobre levnejsi hotel The Grand Hurgada 4* dva tydny AI za 10 tisic / dva na pokoji koupene v zari 2017 na kveten 2018/ a k tomu v lmholiday fakultativni vylety lmholiday pro Hurgadu, nasledujici Giftun lod s obedem 15$ prohlidka mesta 10$ mini Egypt 20$ celkem 9 vyletu vloni zpestrilo Hurgadu o Makadi Sharm el Naga snorchlovani A v Marsa Alam vylet na Mubarak plaz kde byl Dugong neboli krava a pak obri zelvy Abu Dahab 15$ JSTE INDIDULALNE v den ktery chcete vy v hotelu to nabizi 3x draz a v den kdy nasbiraji lidi do Autobusu S polopenzi neni problem jidlo staci, ale kavicky a voda jsou predrazene a velky problem! A autobusem nejezdit dal nez 30km do Kahiry letadlem Vloni 4x egypt =kveten Port ghalib, studena voda cerven= 3 tydny Hurgada mnoho vyletu do okoli , zari =Port ghalib absolutne nejlepsi + pocasi vylety, prosinec= Marsa studeny vitr i voda Zari rijen je optimalni pocasi ,bohuzel ceny ne
Vložit odpověď