Cena cigaret, alkoholu a jídla v Bulharsku
Vloženo: 30. ledna 2018
Poslední příspěvek: 25. dubna 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Dobrý den. Tento rok jedeme s rodinou poprvé, a tak by mě zajímalo, jak je to tam s cenama. Konkrétně mě zajímá cena cigaret, alkoholu a jídla v Bulharsku???? Máte zkušenosti?? Chtěla bych si dopředu vypsat všechny položky, abych si mohla dopředu sesumírovat, jak na tom budeme finančně. Děkuji!!!
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Vážně???? Myslela jsem že to bude alespoň trochu levnější. I tak děkuji!!!!
čerstvý příchozí /
kiki
čerstvý příchozí /
před 7 lety
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
v BG jsou ceny podobné jak u nás něco je levnější něco o trošku dražší ale dá se to záleží kam chodíte nakupovat kde se stravujete ,cigarety nekupuji , alkohol je levnější jak u nás tedy zase podle toho co ale není to moc velký rozdíl
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Zdravím, byl jsem vloni na jih od Burgasu a řekl bych, že ceny jídla, pítí a cigaret je cca 80% českých cen. Camelky vyšly asi na 65Kč, oběd v restauraci 13 až 20 BGN za osobu (salát jídlo, dvě piva a kafe) - záleží co si dáte, lahváč zagorky 0,99 BGN v akci . Jestli si vybavuji dobře kilo broskví cca 2BGN, meloun 1kg/1BGN - chuť a kvalita ovoce a zeleniny k nezaplacení
Letos jedu zas a nemohu se už dočkat
Letos jedu zas a nemohu se už dočkat
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Něco dražší , něco stejné jako u nás a něco levnější ! Záleží kde nakupujete . Jsou tam obchody státní , tam je lacino . U soukromých obchůdků samozřejmě dráž ,ale otevřeno nonstop. A pozor na restaurace !!! Pokud má jídelní lístek 100 i více položek ..bacha .. jsou to vesměs mražená jídla . Jinak /je to divné / mohu doporučut Číňany ... jídlo velmí kvalitní a chuťově na úrovni /neplést si je s našimi Větnamci /.aLE MY DÁVÁME PŘEDNOST JEJICH KUCHYNI . Jsou to tzv. Melichany , co se specializují na národní pokrmy !! Dělají jídlo před váma ... úžasné !! LETOS LETÍME UŽ PO ŠESTNÁCTÉ !!!
Vložit odpověď