spolucestující
Vloženo: 1. ledna 2018
Poslední příspěvek: 13. srpna 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
dobrý den,mamka byla s kamarádkoiu několikrát v Marsa Alam,opět by ráda jela ale nemá s kým.je ze Znojma,je já 74,je čilá a samostatná...našla by se stejně aktivní paní-nekuřačka ve stejném věku jako spolucetující?info na mail deelete@seznam.cz
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Dobrý den, zaujal mě váš příspěvek ohledně spolucestující pro vaši maminku. Je mi 62 let, jsem z Brna a v Marsa Alam jsem byla vloni v hotelu Three Corners Happy Life s manželem a vnučkou. Letos se mnou manžel nechce cestovat /zdravotní obtíže/. Miluji moře a šnorchlování, mám trochu omezení ohledně zdraví /více při bližší komunikaci/, proto odlétám z Brna. Ještě jedna informace - moje maminka je rodačka ze Znojmo, proto mi vaše oslovení přišlo blízké.
stálá členka /
HanaPetříková
stálá členka /
před 7 lety
HanaPetříková
před 7 lety
Dobrý den, Hanko,
kontaktujte paní emailem na deelete@seznam.cz. Z naší diskuze sice chodí do emailu upozornění, ale nemusí přijít do hlavní složky, takže si ho paní možná nevšimne.
Přeji Vám, aby vše vyšlo a prožily jste krásnou dovolenou.
kontaktujte paní emailem na deelete@seznam.cz. Z naší diskuze sice chodí do emailu upozornění, ale nemusí přijít do hlavní složky, takže si ho paní možná nevšimne.
Přeji Vám, aby vše vyšlo a prožily jste krásnou dovolenou.
Vložit odpověď