Za kolik to letos máte do Turecka?
Vloženo: 18. ledna 2018
Poslední příspěvek: 10. listopadu 2019
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Zajímalo by mě kolik vás tento rok stojí dovolená do Turecka a za co ta cena je, tedy počet osob, lokalita, strava a podobně. Pochlubte se! Mě totiž přijde že to jde cenově nějak nahoru nemyslíte?
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
jedeme v červnu za 2dosp. 47 080 s pojištěním 15dnů all inclusive Side
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Antalya, 2 dospělý červen, 14 dní, ultra all inclusive za 90000kč. Jinak jezdíme levnější ale bude to po svatbě tak jako by svatebni cesta. Také bych rekla že se ceny zvyšují
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
JEZDÍM SAMA A MOC MĚ MRZÍ,ŽE JEDNOLUŽKOVÉ POKOJE JSOU TAK DRAHÉ--DO TURECKA NA -8.DNÍ-ASI-5 000.KČ. PŘITOM JSOU POKOJE V HOTELECH VOLNÉÉÉÉ. ŠETŘÍM SI NA ZÁJEZD A DÁVAT TOLIK NAVÍC NEMUŽU-ŠKODA....TAKOVÝCH JAKO JÁ JE HODNĚ. PROSÍÍÍM,UDĚLEJTE S TÍÍÍM NĚCO...DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ-MARIE
stálá členka /
HanaPetříková
stálá členka /
před 7 lety
HanaPetříková
před 7 lety
Dobrý den, paní Marie,
Váš problém s vysokými příplatky za jednolůžkové pokoje mě opravdu mrzí a vím, že nejste zdaleka jediná, kdo se s tím potýká. Bohužel jsou příplatky součástí cenové politiky hotelů (případně cestovních kanceláří) a s tím my, jakožto srovnávač zájezdů různých CK a CA, nemůžeme nic udělat.
Nezkoušela jste si k sobě nějajít nějakého parťáka nebo parťačku? Spousta cestovatelů to tak řeší
Váš problém s vysokými příplatky za jednolůžkové pokoje mě opravdu mrzí a vím, že nejste zdaleka jediná, kdo se s tím potýká. Bohužel jsou příplatky součástí cenové politiky hotelů (případně cestovních kanceláří) a s tím my, jakožto srovnávač zájezdů různých CK a CA, nemůžeme nic udělat.
Nezkoušela jste si k sobě nějajít nějakého parťáka nebo parťačku? Spousta cestovatelů to tak řeší
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Červenec, zpáteční letenky do Istanbulu asi za 4000, hotel přes booking u moře na týden 3000, přesuny max 500, jídlo odhadem 2000, další útrata max 1000, takže i s útratou kolem 10 000 na osobu. Organizujeme si to sami je to levnější než od cestovky
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
sem jedeme 22.6. - 3.7. pro 2osoby , Standardní pokoj s bočním výhledem na moře , Ultra All incluzive
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Září 2018 - 15 dní AL - 15.000,-/ osoba
Al sice asi nevyužijeme, ale minimálně snídaně jsou super.
Plážový hotel s vyhlídkou na moře za cenu individuálního cestování. Paráda
Al sice asi nevyužijeme, ale minimálně snídaně jsou super.
Plážový hotel s vyhlídkou na moře za cenu individuálního cestování. Paráda
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Jedeme v červnu Commodore elite za 64000na 11dní,je to tam super!
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
My to máme za cca 6500 CZK s polopenzí na 12 dní na osobu, už jsem tam byla několikrát tak není třeba za to dávat víc peněz, stejně mám nejradši jíst u místních a spostu ovoce z trhu..a hlavně se tam člověk jde jen vyspat protože vždy chceme vidět co nejvíce ..
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Alanya, hotel Kleopatra Dreams Beach. Počet osob 3, 2 dospělí a 1 dítě 11 let. Počet nocí 15, termin od 5.7.18 - 20.7.18.
Odlet z Mnichova v 6:30 hod., odlet domů v 11:20 z Antalye. CK Öger Tours.
Cena 45 000 Kč.
Odlet z Mnichova v 6:30 hod., odlet domů v 11:20 z Antalye. CK Öger Tours.
Cena 45 000 Kč.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Jezdíme už leta s Němci a ceny jsou pořád stejné.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
V květnu 15 dnů all, 5* Eftalia Ocean, 550 Euro.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
S německými CK obvykle příplatky za 1 lůžko nejsou.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Jak píše Simona, doporučuji třeba CK Ecco Reisen, ty mají ceny za jednolůžko jako naše CK za osobu va dvoulůžkovém pokoji, opravdu hodně ušetříte.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
My letíme v srpnu 2 dospělí a 2 děti i s pojištěním , all inclusive 7dní za 53000,- v Turecku jsem ještě nebyla ,docela dost peněz,ale s manželem letíme dovolenkovat po 8 letech a děti prvně tak snad to bude stát za to
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
To není vůbec špatná cena pro 4 lidi a po 8 letech si to člověk určitě zaslouží. Kam přesně letíte?
Určitě se vám tam bude moc líbit. Doporučuji i projít si město, navštívit nějaký trh a i přes ten all inclusive sednout do nějaké turecké kavárny-cukrárny, ta atmosféra je úžasná.
Určitě se vám tam bude moc líbit. Doporučuji i projít si město, navštívit nějaký trh a i přes ten all inclusive sednout do nějaké turecké kavárny-cukrárny, ta atmosféra je úžasná.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Zdravím,
také letos letíme do Top Hotelu a rovněž v září, konkrétně 20.9. )
také letos letíme do Top Hotelu a rovněž v září, konkrétně 20.9. )
Vložit odpověď