Fotogalerie

Vloženo: 9. ledna 2024
Poslední příspěvek: 15. března 2025
Sally
Proč jsou zase problémy s fotogalerií, nedá se s tím něco dělat?
- Nevložím fotky větší než 2 Mb, musím všechny fotky zmenšovat, to by snad mohl dělat server automaticky
- Proč nejdou zobrazit fotky na výšku, ve fotogalerii jsou tyto fotky naležato a nedělá to dobrý dojem
- Již 2x jsem zadával popis fotogalerie, název fotogalerie a fotek u Egerszalóku a opět to tam není, proč?
- Dnes se mi ani napopáté nepodařilo nahrát do fotogalerie fotky. Buď "chyba při nahrávání" nebo se to stále motalo a nic. Ani po restartu počítače.
Připadá mi, že se Cestolino začíná chovat tak jako bývalý Orbion a to je škoda. Na problémy s fotogalerií se tu již mnohokrát upozorňovalo a bez odezvy ze strany admina

Odpovědi 3 odpovědi

Sally
před rokem
Už se to nějak povedlo, ale ................
Sally
před 12 měsíci
Nedalo by se něco udělat s tím, aby se mohly fotky zobrazovat i na výšku? Případně aby se daly otočit? Je to skutečně škoda. Já osobně se snažím fotky focené na výšku a zobrazené naležato vymazat, ale myslím, že to nemůže být až takový problém ty fotky zobrazit tak jak jsou nafocené. A možná by mohlo jít nahrávat i fotky vyšší kvality/větší velikosti.
Sally
před 4 dny
Myslím že není vhodné, aby se sem vkládali fotky pod nickem "anonym", navíc když některé fotky jsou evidentně stažené z internetu
fotoalbum Skotska kdy určitě 9 fotek z 20 je stažených z netu + jedna je možná jen naskenovaná. Takže je zcela zpochybnitelné autorství.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů