Nejlepší cestovní kancelář?

Vloženo: 20. dubna 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2025
Cleopatra
Dobrý den, můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s jednotlivými CK? S jakými jste byli opravdu spokojení? Ke komu se rádi vracíte? Docela se mi zamlouvá Blue Style.

Odpovědi 50 odpovědí

Sally
před 3 lety
Jak uz jsem psal na zacatku, na cestovky nespoleham. Sam sobe zaplatim minimalne o tretinu mene (srovnani Mdg: ja na tri tydny pro 2 se vsim vsudy 90.000; CK SEN bylo na 2 tydny pro jednoho 160.000 - kolik je to ted nevim).
A kdyz se neco podela mohu nadavat jen sam na sebe. Cestovkam neverim - tedy krome CK BRENNA
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@Majina ~ Presne tak Blue Style či Exim
anonym
před 5 měsíci
@Cleopatra ~ Po mojí zkušenosti doporučuji www.verity-travel.cz/ , mají všechny cestovky na jednom místě a nemusel jsem řešit a porovnávat nabídky od různých CK. Hlavně nabízejí a doporučují hotely, které mají ověřené nehledě co trdví a píše pořadatel. Nesnaží se prodat všechno a přistupují velice individuálně. Život je daleko snažší.
anonym
před 5 měsíci
Po mojí zkušenosti doporučuji www.verity-travel.cz, mají všechny cestovky na jednom místě a nemusel jsem řešit a porovnávat nabídky od různých CK. Hlavně nabízejí a doporučují hotely, které mají ověřené nehledě co trdví a píše pořadatel. Nesnaží se prodat všechno a přistupují velice individuálně. Život je daleko snažší.
Arne1
před 5 měsíci
Nesouhlasím. Zkusil jsem tu verity-travel, zadal jsem mírný požadavek 2.9.-2.11., 2 osoby, Tunisko Džerba, dvě blízká letiště (Vídeň, Mnichov) - a nic to nenašlo. Pro kontrolu běžný portál dovolena.cz okamžitě nabídky v cenách od 8500 Kč.
DanaDianaNoymi
před měsícem
@Cleopatra ~ BLUE STYLE je top
KlaraLaubeová
před 16 dny
Já radši jezdím na vlastní pěst a nebo když přes cestovku, tak minimálně pojištění si sjednám sama bokem, mají fakt drahé pojištění a nic moc v něm není ani co se týče výše léčebných výloh. Já si sjednám dle svých potřeb přes webový srovnávač klik.cz, mají tam výhodné ceny a hodně nabídek od různých pojišťoven.
ZoriŽeli
před 16 dny
Souhlas, pojištění vždy co nejobsáhlejší a komplexní a to nemají cestovky, taky často beru přes tenhle srovnávač a nikdy mě to nenechalo ve štychu ani když jsem skončila na Bali v nemocnici skrze tzv. Bali belly.
Arne1
před 15 dny
No tyhle srovnávače mají sice několik pojišťoven, ale ty nejzajímavější neznají - Generali, Kooperativa, ČPP a hlavně direct, jestli umějí ČSOB která je důležitá například pro rodiny nebo pro zimní sporty nevím.
Lepší je se obrátit na svého pojišťováka, který mívá k dispozici opravdu všechny.
Mimochodem - samostatné storno přes srovnávač neuděláte a storno pár dnů po zaplacení taky ne.
Sally
před 15 dny
Na srovnávače kašlu, podle mně to není nic objektivního. Jak píše Arne1, nejlepší je obrátit se na svého pojišťovacího poradce.
Nikdy jsem na cestovním pojištění nešetřil a raději si připlatím než potom "splakat nad výdělkem". Platím si několik cestovních pojištění. Asistenci ÚAMK, mám k povinnému ručení a navíc si připlácím k platební kartě. A žádný KLIK či cokoli podobného mi pořádnou radu nedá

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů