nosítko pro děti do letadla
Vloženo: 11. listopadu 2024
Poslední příspěvek: 9. prosince 2024
čerstvá příchozí /
ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před měsícem
ZoriŽeli
Zdravím vás, sháním nosítko pro batolata, chytáme se na Vánoce letět za rodinou do Anglie, a tak bych ráda na tu cestu zkusila nosítko, jaké jsou fajn a pohodlné prosím? A zároveň potřebuji, aby bylo nastavitelné i na manžela.. Máte někdo zkušenosti s nějakým dobrým prosím?
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před měsícem
KájaJanik
před měsícem
Ahoj Zori, na cestování takhle letadlem jsou nosítka uplně nejlepší, bez toho bych nedokázala takhle v letadle ani nikde jinde fungovat! Mám nosítko od crystalbaby, s kterým jsem spokojená, je nastavitelné na kohokoliv a pohodlné pro nás, malý je spokojený, tak doufejme, že i pro něho
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před 27 dny
KájaJanik
před 27 dny
@ZoriŽeli ~ objednávala jsem přes net... mam tADY toto www.crystalbaby.cz/adapt…
čerstvá příchozí /
KlaraLaubeová
čerstvá příchozí /
před 24 dny
KlaraLaubeová
před 24 dny
Ahojky, já bych taky potřebovala poradit, jelikož bych taky chtěla po Novém roce vyrazit někam na dovču, ale budu sama. Takže taky pojedu s malým na sobě, no jsem zvědavá, jak to zvládnem. Ale kočár do letadla se všemi těmi zavazadly nepotáhnu . Ale jak budete brát příruční zavazadlo, když budete mít zároveň i mimo na sobě? Vůbec nemám tušení, ale nejlépe něco skladného. Stačí, když do toho nacpu nějaké hračky a knížku.
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před 13 dny
KájaJanik
před 13 dny
@KlaraLaubeová ~ Hele když se mrkneš na nejkufry tak tam najdeš batohy i vaky do letadla, ani nejsou tak drahý, já tam kupovala taky batoh, který beru všude na cesty
Vložit odpověď