malá taštička na doklady
Vloženo: 12. listopadu 2024
Poslední příspěvek: 21. listopadu 2024
čerstvá příchozí /
ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před 9 dny
ZoriŽeli
Zdravím, máte nějaké typy na dobrou taštičku na všechny důležité doklady, které bude mít člověk u sebe a bude si na to dávat pozor takhle při cestovaní?
legenda /
Sally
legenda /
před 6 dny
Sally
před 6 dny
@ZoriŽeli ~ nosím klasickou pánskou "dokladovku", kterou mám normálně přes krk a mám v ní všechno co potřebuji- něco takového
www.modexastyl.cz/panske…
Resp. většinou jedu s kamerou, takže veškeré doklady mám v brašničce na kameru (kolik toho člověk taky potřebuje, že). Těch pár drobných pak mám v boční kapse na gatích.
Ledvinku jsem zavrhl už dávno v devadesátkách, protože zavazí a když si sednu (v letadle, autobusu apod. tak jí musím odložit a pak se lehce zapomene. Kameru mám na klíně (nebo brašničku) a není co řešit.
Ale je to každého názor co mu vyhovuje.
www.modexastyl.cz/panske…
Resp. většinou jedu s kamerou, takže veškeré doklady mám v brašničce na kameru (kolik toho člověk taky potřebuje, že). Těch pár drobných pak mám v boční kapse na gatích.
Ledvinku jsem zavrhl už dávno v devadesátkách, protože zavazí a když si sednu (v letadle, autobusu apod. tak jí musím odložit a pak se lehce zapomene. Kameru mám na klíně (nebo brašničku) a není co řešit.
Ale je to každého názor co mu vyhovuje.
čerstvá příchozí /
KlaraLaubeová
čerstvá příchozí /
před 19 hodinami
KlaraLaubeová
před 19 hodinami
Ahojky všem, zkus se juknout na eshop nejkufry, mají tam fajnový výběr takových taštiček na cestování!
čerstvá příchozí /
ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před 7 hodinami
ZoriŽeli
před 7 hodinami
díky za typy, koukala jsem na stránky a nemuzu se rozhodnout mezi těmito dvěmi... co myslíte ženy která se líbí vám?
www.nejkufry.cz/taska-pres…
nebo
co myslíte?
nebo
co myslíte?
Vložit odpověď