do čeho se zabalit?
Vloženo: 11. října 2024
Poslední příspěvek: 28. října 2024
čerstvá příchozí /
KlaraLaubeová
čerstvá příchozí /
před 24 dny
KlaraLaubeová
Ahoj, chtěla bych si pořídit nový kufr na dovolenou, ale nejsem si jistá, jakou značku nebo typ vybrat. Máte nějaké tipy, co se vám osvědčilo? Díky!
čerstvá příchozí /
ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před 18 dny
ZoriŽeli
před 18 dny
@KlaraLaubeová ~ Zdravím, já jsem si nedávno koupila kufr online a jsem spokojená. Mají velký výběr, a hlavně kvalitní značky. Kufr tavelite viia je pevný a zvládl už několik cest bez škrábnutí. Doporučuju se podívat, hlavně na cestovní sety, vyplatí se to.
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před 17 dny
KájaJanik
před 17 dny
@KlaraLaubeová ~ Ahojky, já si asi před 3 lety kupovala skořepový kufr na Nejkufry a už jsem s ním byla na několika dovolených, i přesto vypadá, jako bych ho kupovala teprve nedávno. Za mě poměr cena, kvalita super.
čerstvá příchozí /
KlaraLaubeová
čerstvá příchozí /
před 16 dny
KlaraLaubeová
před 16 dny
Díky holky za typy a ještě se zeptám... jak je to s dodáním objednávala si přes net?
čerstvá příchozí /
KlaraLaubeová
čerstvá příchozí /
před 16 dny
KlaraLaubeová
před 16 dny
A ještě mám jednu otázku, co batohy? Taky máte některá? Výběr sice není nějak veliký, ale když už budu brát ten kufr, tak že bych si koupila rovnou i batoh do letadla. D
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před 14 dny
KájaJanik
před 14 dny
@KlaraLaubeová ~ Objednávala jsem to tenkrát přes net, myslím, že mi to přišlo snad do 3 pracovních dnů, takže to jde si myslím.
čerstvý příchozí /
KájaJanik
čerstvý příchozí /
před 14 dny
KájaJanik
před 14 dny
@KlaraLaubeová ~ Já mám tenhle www.nejkufry.cz/batoh-bestway… a tam se vejde věcí. Když chci ušetřit místo v kufru, dám si to do batohu a přes letištní kontrolu neřeší kila, jen rozměry, takže já jsem spokojená. A je i lehký
čerstvá příchozí /
ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před 8 dny
ZoriŽeli
před 8 dny
Skrz dodání je to faajn, ted už ti dodají až domů cokoliv za pár dní. bez problému. jinak já mám přesně tento ženy a jsem spokojená, do letadla idealní , podle rozměrů, nemusíte mít strach. www.nejkufry.cz/batoh-bestway…
Vložit odpověď