do čeho se zabalit?

Vloženo: 11. října 2024
Poslední příspěvek: 28. října 2024
KlaraLaubeová
Ahoj, chtěla bych si pořídit nový kufr na dovolenou, ale nejsem si jistá, jakou značku nebo typ vybrat. Máte nějaké tipy, co se vám osvědčilo? Díky!

Odpovědi 7 odpovědí

ZoriŽeli
před 18 dny
@KlaraLaubeová ~ Zdravím, já jsem si nedávno koupila kufr online a jsem spokojená. Mají velký výběr, a hlavně kvalitní značky. Kufr tavelite viia je pevný a zvládl už několik cest bez škrábnutí. Doporučuju se podívat, hlavně na cestovní sety, vyplatí se to.
KájaJanik
před 17 dny
@KlaraLaubeová ~ Ahojky, já si asi před 3 lety kupovala skořepový kufr na Nejkufry a už jsem s ním byla na několika dovolených, i přesto vypadá, jako bych ho kupovala teprve nedávno. Za mě poměr cena, kvalita super.
KlaraLaubeová
před 16 dny
Díky holky za typy a ještě se zeptám... jak je to s dodáním objednávala si přes net?
KlaraLaubeová
před 16 dny
A ještě mám jednu otázku, co batohy? Taky máte některá? Výběr sice není nějak veliký, ale když už budu brát ten kufr, tak že bych si koupila rovnou i batoh do letadla. D
KájaJanik
před 15 dny
@KlaraLaubeová ~ Objednávala jsem to tenkrát přes net, myslím, že mi to přišlo snad do 3 pracovních dnů, takže to jde si myslím.
KájaJanik
před 14 dny
@KlaraLaubeová ~ Já mám tenhle www.nejkufry.cz/batoh-bestway… a tam se vejde věcí. Když chci ušetřit místo v kufru, dám si to do batohu a přes letištní kontrolu neřeší kila, jen rozměry, takže já jsem spokojená. A je i lehký
ZoriŽeli
před 8 dny
Skrz dodání je to faajn, ted už ti dodají až domů cokoliv za pár dní. bez problému. jinak já mám přesně tento ženy a jsem spokojená, do letadla idealní , podle rozměrů, nemusíte mít strach. www.nejkufry.cz/batoh-bestway…

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů