krátký přestup
Vloženo: 1. září 2024
Poslední příspěvek: 14. října 2024
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 2 měsíci
anonym
Ahoj cestovatelé ,v polovině ledna se chystám do Thajska prosil bych o radu .Chtěl bych letět s Air China z Vídně přes Peking do Bangkoku. V Pekingu je sice přestup přes 8 hodin což mi nevadí ,jsem zvyklý,ale zpátky mám přestup v Pekingu pouze 1h 35 minut.Bojím se že letadlo do Vídně nestihnu.Letenka bude samozřejmě vázaná na obě cesty jak do Bangkoku tak i zpět ale jak říkám bojím se toho krátkého přestupu nazpět. Máte s tím někdo zkušenost ?mám se bát nebo ne? moc děkuji za rady. Hezký den všem.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 22 dny
DanaDianaNoymi
před 22 dny
Můžete pokud Vám uletí letadlo požádat o přesun letenky na další ale bála bych se na tak velké letiště času málo , já málem nestihla v New Yourku letadlo krátký čas z Dominikánské republiky navíc mě dusila jednana kontrole , myslela že když letím sama určitě něco pašuji a prohledávala velkou tašku i boty no vše já už se slzami v očích jí prosila, že mi uletí letadlo do Švýcarska , nakonec jsem vzala botasky do ruky a utíkala k letadlu už téměř zavírali a já už to nechci zažít . je tp krátký čas ale od nového roku se lítá přímo od Čedoku . lze koupit i letenku samotně , skončí lety na Madagaskar a lítá se Thajsko.
Vložit odpověď