Hledám parťáky na výlet
Vloženo: 7. února 2022
Poslední příspěvek: 6. října 2024
čerstvý příchozí /
Beyksson
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Beyksson
Ahoj všem.
Letos jsem si naplánoval výlet z Prahy, přes Budapešť, kde bych chtěl zůstat alespoň dva dny...Památky, akvárium a tak Prostě vše na pohodu. Dál bych chtěl jet přes Szeged do Banátu. Gernik a Svatá Helena. Nicméně, prochodit se to tam dá celé. Tam bych rád zůstal alespoň dva dny.
Tak trochu jsem slíbil vybavení dětem do školy. Vodovky, tempery, papíry a tak...Tak, kdyby někdo chtěl a měl pár věcí, které by mohl věnovat, tak rád odvezu a předám.
Dál bych chtěl do Srbska na nějaké ty výlety a tak. Dále přes Bosnu a zastavit se v Mostaru. Byl jsem tam jako malý a nepamatuji si to. Tak alespoň přes noc? A zakončit bych to chtěl v Chorvatsku v Mimicích. Tam je boží ubytování s dokonalým výhledem. Mám s sebou kajak...Sice jen nafukovací, ale i tak je s ním sranda Je pro dva Ale znám dokonalou pláž, kde je hodně rybiček Cestou zpět bych se nechal klidně inspirovat Auto mám a vejde se tam všechno. Je to Fábie Combi teda
Nechci jet sám.. Tak kdyby někdo chtěl, tak by to bylo fajn
Letos jsem si naplánoval výlet z Prahy, přes Budapešť, kde bych chtěl zůstat alespoň dva dny...Památky, akvárium a tak Prostě vše na pohodu. Dál bych chtěl jet přes Szeged do Banátu. Gernik a Svatá Helena. Nicméně, prochodit se to tam dá celé. Tam bych rád zůstal alespoň dva dny.
Tak trochu jsem slíbil vybavení dětem do školy. Vodovky, tempery, papíry a tak...Tak, kdyby někdo chtěl a měl pár věcí, které by mohl věnovat, tak rád odvezu a předám.
Dál bych chtěl do Srbska na nějaké ty výlety a tak. Dále přes Bosnu a zastavit se v Mostaru. Byl jsem tam jako malý a nepamatuji si to. Tak alespoň přes noc? A zakončit bych to chtěl v Chorvatsku v Mimicích. Tam je boží ubytování s dokonalým výhledem. Mám s sebou kajak...Sice jen nafukovací, ale i tak je s ním sranda Je pro dva Ale znám dokonalou pláž, kde je hodně rybiček Cestou zpět bych se nechal klidně inspirovat Auto mám a vejde se tam všechno. Je to Fábie Combi teda
Nechci jet sám.. Tak kdyby někdo chtěl, tak by to bylo fajn
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 27 dny
anonym
před 27 dny
Dobrý den všem milovníkům umění, já osobně hledám nějakého parťáka, přímo na umělecké akce, nejradějí toho kdo bude vědět často o nových akcí od klasický galerie do moderního videomappingu. Ne že bych nikoho na to neměl to fakt ne haha. Ale tak umělců je hodně a zem je mála jak se říka a rád poznám nový lidi. Třeba teď příští měsíc chci jet do muzeum v Krumlově, kde by se teda mělo jednat o práve ten samý videomapping o kterým jsem se zmínil. Ovšem jestli by se někdo chtěl se mnou přidat na takovouhle delší cestu od Prahy tak je tady link na blog ohledně té výstavy jestli se dá tak nazvat www.quixland.cz/reference… Kdyby někdo měl tedy zájem o uměleckého partnera haha tak mi napište jako koment pod můj text. Předem děkují
Vložit odpověď