Česká republika od 675 Kč
Zobrazit zájezdy

Místa pro děti v Praze

Vloženo: 16. září 2024
Poslední příspěvek: 13. ledna 2025
Škára
Dobrý večer všem. Doporučil by mi někdo nějaká fajn místa kam se vyplatí v Praze vzít děti? Syn chodí do první, dcera do druhé třídy. O víkendu nás čeká návštěva hlavního města, tak bychom rádi zažili něco netradičního.

Odpovědi 3 odpovědi

Jano
před 4 měsíci
Dobrý den. Určitě bych navrhoval ZOO Troja nebo podívejte se na tuhle stránku
www.slevomat.cz/magazin/418…
ZoriŽeli
před 4 měsíci
Zdravím. Pokud vysloveně hledáte fakt nějaký nevšední zážitek pro děti, tak bych doporučila zajít do Světe Medúz. Nachází se to na Pankráci v OC Akrády. Je to podmořské akvárium, spousta druhů různých medúz. Fakt pěkný zážitek U našich dětí do zabodovalo.
KájaJanik
před 8 dny
@ZoriŽeli ~ Ahojky, moc děkuju za tip na Svět medúz Dala jsem na tebe a vzala naše ratolesti hned teď v novém roce. A musím říct, že to byl fakt skvělej zážitek! Ty medúzy jsou nádherné a děti byly úplně unešené. Navíc ten videomapping je fakt krásnej. Ještě jednou díky, určitě tam nebyli naposledy.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů