Nejlepší cestovní kancelář?

Vloženo: 20. dubna 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2025
Cleopatra
Dobrý den, můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s jednotlivými CK? S jakými jste byli opravdu spokojení? Ke komu se rádi vracíte? Docela se mi zamlouvá Blue Style.

Odpovědi 50 odpovědí

Sally
před 3 lety
Jak uz jsem psal na zacatku, na cestovky nespoleham. Sam sobe zaplatim minimalne o tretinu mene (srovnani Mdg: ja na tri tydny pro 2 se vsim vsudy 90.000; CK SEN bylo na 2 tydny pro jednoho 160.000 - kolik je to ted nevim).
A kdyz se neco podela mohu nadavat jen sam na sebe. Cestovkam neverim - tedy krome CK BRENNA
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@Majina ~ Presne tak Blue Style či Exim
anonym
před 5 měsíci
@Cleopatra ~ Po mojí zkušenosti doporučuji www.verity-travel.cz/ , mají všechny cestovky na jednom místě a nemusel jsem řešit a porovnávat nabídky od různých CK. Hlavně nabízejí a doporučují hotely, které mají ověřené nehledě co trdví a píše pořadatel. Nesnaží se prodat všechno a přistupují velice individuálně. Život je daleko snažší.
anonym
před 5 měsíci
Po mojí zkušenosti doporučuji www.verity-travel.cz, mají všechny cestovky na jednom místě a nemusel jsem řešit a porovnávat nabídky od různých CK. Hlavně nabízejí a doporučují hotely, které mají ověřené nehledě co trdví a píše pořadatel. Nesnaží se prodat všechno a přistupují velice individuálně. Život je daleko snažší.
Arne1
před 5 měsíci
Nesouhlasím. Zkusil jsem tu verity-travel, zadal jsem mírný požadavek 2.9.-2.11., 2 osoby, Tunisko Džerba, dvě blízká letiště (Vídeň, Mnichov) - a nic to nenašlo. Pro kontrolu běžný portál dovolena.cz okamžitě nabídky v cenách od 8500 Kč.
DanaDianaNoymi
před měsícem
@Cleopatra ~ BLUE STYLE je top
KlaraLaubeová
před 7 dny
Já radši jezdím na vlastní pěst a nebo když přes cestovku, tak minimálně pojištění si sjednám sama bokem, mají fakt drahé pojištění a nic moc v něm není ani co se týče výše léčebných výloh. Já si sjednám dle svých potřeb přes webový srovnávač klik.cz, mají tam výhodné ceny a hodně nabídek od různých pojišťoven.
ZoriŽeli
před 6 dny
Souhlas, pojištění vždy co nejobsáhlejší a komplexní a to nemají cestovky, taky často beru přes tenhle srovnávač a nikdy mě to nenechalo ve štychu ani když jsem skončila na Bali v nemocnici skrze tzv. Bali belly.
Arne1
před 6 dny
No tyhle srovnávače mají sice několik pojišťoven, ale ty nejzajímavější neznají - Generali, Kooperativa, ČPP a hlavně direct, jestli umějí ČSOB která je důležitá například pro rodiny nebo pro zimní sporty nevím.
Lepší je se obrátit na svého pojišťováka, který mívá k dispozici opravdu všechny.
Mimochodem - samostatné storno přes srovnávač neuděláte a storno pár dnů po zaplacení taky ne.
Sally
před 6 dny
Na srovnávače kašlu, podle mně to není nic objektivního. Jak píše Arne1, nejlepší je obrátit se na svého pojišťovacího poradce.
Nikdy jsem na cestovním pojištění nešetřil a raději si připlatím než potom "splakat nad výdělkem". Platím si několik cestovních pojištění. Asistenci ÚAMK, mám k povinnému ručení a navíc si připlácím k platební kartě. A žádný KLIK či cokoli podobného mi pořádnou radu nedá

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů